Közösség

Vélemény:

17 Holnap történt - A nagy bulvárfilm

(2009)

BpTV színvonal.

puszpang   2026.06.27 19:31
0

De sokat agyaltam az értékelés címén! (Nem.) Megérkeztünk. Esemény van. Én most találkoztam először ezzel a gyöngyszemmel. Karcolt is rendesen. Öntöm rá a hintőport. Ha trash paródiának szánták, akkor gyenge. Ha bármi másnak, akkor értékelhetetlen. A legnagyobb baj a technikával és az utómunkával volt. A kameramunka hullámzó. Steril volt, sokszor nem követte a mozgásokat, többször kilógott belőle a téma, a fókuszt nem ismerték. Minek az. A hang szörnyű. Hol halk, hol hangos; sok helyen a háttérzaj elnyomta a dialógusokat. A vágás pocsék. Jelenet folytonossági hibák tömkelege. Minek kellett fade effektet használni? Volt benne pár poénos beszólás. Ihos, Csala régi motorosok. Maros, Böröczky már nincsenek közöttünk. Ők még csak-csak. Azért jobb produkciókat is elvittek volna. Kár, hogy - ebben az esetben - ilyen jutott. A többi karakter rontott mindenen. Talán még Győzike rendőrként... volt benne valami morbid báj. Viszont vicces volt az a másfél perc. Csapnivaló a rendezés. Ha volt egyáltalán. Ez az alkotás nem akart több lenni, mint ami. Aki szereti kockáztatni az életét és az idegszálait, ráadásul hajtja a nosztalgia, az belevághat(ja a kukába.)