![]()
Na az már jó jel, ha a főcímzene alatt is lazán megy a "trancsír!"
Gondoltam, én, kis naív!
![]()
Szóval, hősnőnk ( mellben igen erős ) egy feketehajú hölgyemény ( Bobbi Sue Luther ) egy koporsóban ébred. Kimászik, és azonnal próbál valamit tenni, de még kábult. És fogalma sincs, ki is ő?
Majd miután sikeresen kibarmolta a fali telefon zsinórját, gyalog indul útnak, hiszen az öreg boncmestert egy ezüstmaszkos fickó lazán felaprította...
Ám valahogy a nő rálökte a nehéz ajtót, így a maszkos fickó egyik szemét kitolta, ( teljesen hihető )és irány a szabadság!
Ám a helyi "hilbilly" fickó, Tucker ( Kevin Gage ) felveszi az úton tipegő csajt, és elviszi egy bizonyos Cindy-hez ( Lena Headey ), akin kissé meglepődtem, hogy milyen filmbe "adta el magát" a 300, és a Game of Thrones színésznője...
Na szóval Tuckernek nincs benzinje, nincs telefonjuk, és 100 mérföldre van a seriff irodája?
Hogy mi van?
Ezüstmaszkos gyilkosunk ( Nick Principe )gyorsan kiiktatja Cindy babát, majd Cindy szintén "redneck" testvérét, Johnny-t ( Johnathon Schaech )és picsogó barátnőjét...
Persze a menekülő Tucker, és a lány kifog egy szemüveges kockát, bizonyos Steven-t (Sean Whalen )...
Elindulnak hárman a zsarukhoz...
Persze a rendőrség épülete üres, csak egy véres rendőrkocsi árválkodik az épület előtt!
A maszkos kiírtotta a zsarukat is!
Megmondom őszintén, itt kezdtem azt a bizonyos "fonalat" elveszíteni!
Semmitmondó dialógusok, rettenetes színészi játékok, érthetetlen forgatókönyv...
Szóval, nagyon "jól összeállt" minden egy rettenetes filmhez!
A gore jelenetek is sajnos inkább röhejesek, mint komolyan vehetőek...
Nyolcvanas évekbeli technika, nagyon rosszul összedobva.
Szóval csak simán nézhetetlen...
Pedig volt fejbelövés, fej kettévágás, test kettéfűrészelés, de annyira látszott a gumi, és a latex, hogy inkább elraktam humorosba!
Nem ajánlom, csak ha éppen nagyon beittál, és nem tudod, mit nézel, plusz a 2/3-át átalszod!
56 Laid to Rest (2009)
Cindy egy porfészekbeli ravatalozó koporsójában ébred amnéziával, majd röviddel ezután üldözni kezdi egy ezüstkoponya maszkos férfi. Menekülés közben apránként fény derül... több»
Szereplők: Lena Headey, Lucas Till, Johnathon Schaech, Thomas Dekker, Richard Lynch