2023.02.13 10:21 Yosihiro Olvasottság: <100x
0

Női Marvel

Mivel képregénygyűjtő és -rajongó vagyok, ezért nagy izgalommal ültem le megnézni ezt a filmet. Igazából nem vártam sokat tőle, de nekem túlszárnyalta az elvárásaimat. Nem a szereplők játéka, hanem a megjelenítés és a történetvezetés tetszett igazából, na meg persze a vizuális effektek. Jó néven vettem Stan Lee-t is, ahogy megjelenik a buszon, ez nagyon odaillő jelent volt, és igen mulatságosnak véltem, ahogy egy öreg nénivel folyik a harc.

Szóval a vígjáték része sem maradt el. Igazából a szerelem és a kis romantika nekem hiányzott, de ettől függetlenül egy jó feldolgozásról beszélhetünk, ami méltó a film címéhez. Összességében a forgatókönyv jó, a rendezés parádés. A szereplők hozzák azt a szintet, amit elvártam, és igazából többet nem is.

Női Marvel

A vizuális és hangtechnika viszont nagyon jó lett, nekem tetszett. Így megérdemli nálam az öt csillagot, és elrakom magamnak a klasszikusok közé. A végén kapott jelenetekből a további folytatást is elképzelhetőnek tartom, ami Marvel Kapitány szemszögéből lenne érdekes. Írnak itt rosszat és jót is, de ha valaki olvasta, vagy csak lapozta a képregényt, akkor van viszonyítási alapja a filmhez képest. Ugyan a történet nem azon a síkon folyik, de mégis valahol kapcsolódik a többi Marvel-filmhez. Annak tudom ajánlani ezt a filmet, aki szereti a Marvel-mozit és a képregényeket, vagy ha olyan könnyed akciót akar látni, ahol a megjelenítés jó, viszont nincs túlerőltetve a történet, akkor nem fog csalódni. A szereplők játéka pedig hozza azt a pluszt is, amit elvárhatunk, de ne számítsunk kimagasló játékra. Üdv, Yosi

akció | kaland | sci-fi

1990-ben járunk, amikor a Föld két idegen faj galaktikus háborújának részévé válik. A harcokba belekeveredik egy Carol Danvers nevű földi nő, aki így az univerzum egyik... több»

0