2021.01.02 17:30 Yosihiro Olvasottság: <100x
2

Útvesztő 3.

Azt hiszem, ez a befejezés csupán látványos lett, és ezzel tudta menteni azt, hogy gyengébb osztályzatot adjak neki. Tartalmilag a film a többihez képest gyengébb. Maga a történet is elég furcsa lett. Több elgondolkodtató jelenet is megragad az emberben, hogy akkor most hogy is van ez. Pl. a repülőt, amit az elején megszereznek, a végén felhasználják, de azzal nem tudnak olyan távolságra menni, mint azzal a nagy hajóval, amivel valahol kikötöttek.

Szóval olyan, mintha részek estek volna ki a filmből, és Thomas is csak a barátját akarná megmenteni. Bár a végét már lehet sejteni, hogy Thomas vére a megoldás, mégsem ebben az irányba fordul a film. A másik nehezen feldolgozható dolog, hogy a romantikát és a szerelemet miért hagyták ki, vagy miért nem erőltették jobban. A végén a drámai befejezésnél minden "gonosz" megkapja méltó büntetését, és csak Thomasék tudnak elmenekülni egy szigetre.

Útvesztő 3.

Összességében a forgatókönyv jó, a rendezés jó. A szereplők most, úgy éreztem, nem adtak annyi pluszt, amire én számítottam. A képi és hangi effektek jók. Így a négy csillag megérdemelt erre a filmre. Ha azt nézzük, ez a befejezés, akkor szerintem még egy részt ráhúznak majd erre, hiszen vannak olyan szálak, amik után van még következmény.

Bár sokan a könyv alapján ítélték meg ezt a filmet, ami szerintem túlzás, a kettőt ne hasonlítsuk össze! Itt egy alapot kaptunk a könyvből, a többit hozzáírták, ennyi. Ez valakinek tetszik, valakinek nem. Maradjunk annyiban, hogy ebben a részben a látvány az, ami életben tartja a filmet. Némi drámai jelenetet is kiemelhetnék, meg akciót, de mást nem. A pozitív végkifejletnek örültem, de valahol mégis hiányérzetem van... Üdv, Yosi

akció | sci-fi | thriller

A trilógia befejező részében hőseink kalandjuk utolsó, egyben legveszélyesebb állomásához érkeznek. Ki kell szabadítaniuk néhány barátjukat a Veszett fennhatósága alá... több»

2