2017.05.08 12:03 kyuubi1992hq Olvasottság: <100x
0

Elfogult vagyok

Nos az én véleményem, kicsit elfogult lesz, mert nagyon élveztem az eredeti 2 sorozatot is. Legnagyobb sajnálatomra, egy olyan történetet dolgoz el a film, amit egész nyugodtan bele lehetne nyomni egy harmadik szériába is, nem csak erre a mozifilmre. Persze megértem, minden nagyobb hírű sorozatnak, ami megért már 4 évadot, kell egy valamire való mozifilm, de azért megtehették volna, hogy azt inkább olyan módon csinálják meg, mint ahogy a No Game No Life esetében, a bluray lemezeken lévő extra sorozattal tették(nem magyarázom el, mert aki látta annak nem kell, aki nem látta, az meg nézze meg). Sajnos ezúttal előre tudom, hogy csalódni fogok, mint a cím nagy rajongója, de attól függetlenül ha hozza a SAO színvonalát, akkor tuti hogy élvezni fogom minden egyes percét.

Tisztelt AniMeme!

Elfogult vagyok

Természetesen a te nézőpontod is épp annyira jogos, mint a KingPin nevű hozzászólóé. Annyit meg kell értened neked is, hogy minden embernek megvan a maga nézőpontja. Ha mindenki ellene fel akarsz állni, aki lehúzza azt, amit szeretsz, akkor nem marad időd, hogy kiélvezd azt. Teljesen felesleges szájkaratéba kezdeni másokkal, csak mert más a véleménye, mint neked. "Egyik fényt lát, míg a másik sötétséget." Tudod ez mindenre igaz. Míg mi animefanok szórakozást látunk, addig a többi ember, akik nem is ismerik a gyűjtőfogalmat magát, azok csak gyerekes, semmitmondó, hülyeséget látnak benne. Pedig a legtöbben a mai napig jól szórakoznak a Tom&Jerry-n, pedig az is rajzfilm, csak amerikai. De ilyen a világ, és mindig ilyen is marad. Majd amikor valósággá válik az olyan technológia, mint a AmuSphere, meg a NerveGear, akkor majd az animék is át fognak menni egy interaktív show-ba, mert senki nem fog a TV előtt ülni, hogy megnézze, ha közben alhat is. Akkor majd a mai animefanok, akik szeretik, azok fogják megvenni ezeket legelőször, és bizony mondom, hogy tesztelni is mi fogunk majd ilyen játékokat, mert nekünk ez egyfajta mérföldkő lesz, hogy amit eddig csak a monitor/TV túloldalán láttunk, végre a kezünkben van.

akció | animáció | fantasy | kaland | sci-fi

2022-ben a világ a virtuális játékok forradalmát éli. Akihiko Kabaya, a zseniális programozó kitalálja a NerveGeart, amely rendszer elsőként vitte át tökéletesen játékosát a... több»

0