Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Gekijo-ban Sword Art Online: Ordinal Scale (2017)

Gekijo-ban Sword Art Online: Ordinal Scale
Filmadatlap
 
26
Szereplők
14
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Galéria (15)

Videók (2)

 
Oliver.guy_   2020. 11. 21.

legújabb vélemény

0

Nagyon jó anime, rengeteg harc jelenetet láthatunk, pörgős a sztori, sok karakter van jelen, és még egy szerelmi szál is kialakul a történet során. Betekintést nyerhetünk több virtuális valóságon alapuló játék működésébe, a szereplők ottani viselkedé... több»

 
AniMeme   2017. 02. 19.

8

KingPin Nem tudtam megállni, hogy ne regisztráljak és ne szóljak hozzá az ÖN megjegyzéséhez. Még mi előtt kritizálna egy művet, vagy egy egész japán "kúltúrát" valamilyen szinten át kéne látni a helyzetet, nem csak úgy odaköpni, hogy "ez egy szar".... több»

 
Deku   2017. 07. 17.

0

Nagyszerű élményt nyújtott mozi filmben is a Sword Art Online, igazából nekem teljes egészében azt adta amit a sorozat. Egy szórakoztató, kocka de mégis humoros sorozatnak a filmes változatát.

 
Yosihiro   2019. 04. 21.

0
Gekijo

Most volt alkalmam megnézni ezt az animációt. Az előttem szólók igazából talán nem tudják értékelni ezt az alkotást, de lássuk be, egy remekbeszabott animációt kapunk tartalommal, érzelemmel és nem utolsó sorban remek animációval. A történet is adott, hiszen egy sorozat folytatását tekinthetjük meg egy egész estés produkcióban. Ami igazából sűrítve van ugyan, de a kezdő képkocka, ami igazán lenyűgöző, a végére is megmarad. A virtuális világ több formájába tekinthetünk bele és abba, hogy az elvesztett szeretteinket miként próbáljuk pótolni, még, ha virtuális emlékekkel is, de szinte kézzelfogható közelségbe kerül egy elvesztett szerettünk. Ez a megközelítés sci-fi-be illő, és engem a Mátrixra emlékeztet. Mindezek felett nem felejtkezik meg a film a valóság érzelmeiről sem, ami igazán szívbemarkoló és csodás. Egy igazi film sem tudná jobban visszaadni az igaz szerelmet. Az animációban kapunk harcokat, ami talán nem is a fénypontja a történetnek, de színessé teszi vele. Összességében a hatás kiváló. Az animáció képek tökéletesek, a hangra sem lehet panaszunk. Ez a film szakmai szemmel nézve inkább gyermekeknek készült, de ott van benne az igazi komolyság és tudat, amin el lehet gondolkodni akár egy felnőttnek is. Az animek csodálatos világa szinte minden korcsoport számára kínál látványos, humoros, akciódús és akár erotikus animeket is... Csak ajánlani tudom mindenki számára, remek kikapcsolódás. Üdv, Yosi

 
TheValki   2017. 02. 24.

4

Kedves KingPin.. Elolvastam a "csodás" hozzászólásodat.. Se baj, nem kell megengedned majd a gyermekednek hogy animét nézzen.. Majd nézi a valóvilágot ahol kamera előtt k...ak meg a többi magyar szennyműsort... Az való neki, igaz? :D Annyit mondok bú... több»

 
Norbert93   2019. 05. 14.

0

Az animék belépődarabja a virtuális valóság birodalmába, és hálistennek sokáig elkalandozunk ebben a világban. Azóta rengeteg folytatást kapott, de azok inkább csak kiszélesítették vagy csak meglovagolták az anime világát. Számomra azonban így sem le... több»

 
[email protected]   2017. 04. 25.

2

Most láttam moziban és megleppen jó volt. A második évad után jó irányba fordult a sztori. Mindenki visszatér a régi karakterekből. A végső harc szenzációsra sikerült szerintem. Lv100. Belevették a SAO-s ellenfeleket és ki is végezték azt. Aki látta ... több»

 

Minden alkalommal, amikor Yuna "szelleme" feltűnik Kiritonak, egy pillanatra egy pillangó látható. Úgy tűnik, hogy Yunát képviseli valamilyen módon.

(Thibo84)
 

A Sword Art Online: Ordinal Scale film történte a Sword Art Online II. évada után játszódik.

(Thibo84)
 

Egyelőre nem tudni, hogy a filmet melyik fansub csapat, és mikor fogja feliratozni, de a rajongók bíznak FFnF és csapata, az AnimeAddicts néven futó fansubber csapatban, akik az SAO összes eddigi kiadványát eljuttatták a magyar közönséghez.

(kyuubi1992hq)
 

Az anime Sword Art Online című regénysorozatán alapszik.

(hp)
 

Néhány nappal a világpremier előtt kiszivárgott a film. A szivárogtatók nyomai Malajziába és Szingapúrba vezettek.

(hp)