Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88

Gekijo-ban Sword Art Online: Ordinal Scale (2017)

Gekijo-ban Sword Art Online: Ordinal Scale
Filmadatlap
 
27
Szereplők
13
Vélemények
15
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Norbert93   2019. 05. 14.

legújabb vélemény

Az animék belépődarabja a virtuális valóság birodalmába, és hálistennek sokáig elkalandozunk ebben a világban. Azóta rengeteg folytatást kapott, de azok inkább csak kiszélesítették vagy csak meglovagolták az anime világát. Számomra azonban így sem lett kedvenc, de nagyon örülök, hogy láttam, mert élvezhető darab volt. Legnagyobb pozitívum, hogy ebben az animében eljutottunk a csók, és úgy általában egy kapcsolat kibontakozásához, nem csak egy olyan reménytelen romantikus szálat látunk, amiből nem lesz semmi, mert a lány szégyenlős, a fiú pedig béna.

 
AniMeme   2017. 02. 19.

KingPin Nem tudtam megállni, hogy ne regisztráljak és ne szóljak hozzá az ÖN megjegyzéséhez. Még mi előtt kritizálna egy művet, vagy egy egész japán "kúltúrát" valamilyen szinten át kéne látni a helyzetet, nem csak úgy odaköpni, hogy "ez egy szar". (bocsánat a kifejezésért) Én mint egy gyerek/fiatalkorú úgy vélem, hogy ennek a korosztálynak való szórakozási lehetőség, az egy estés filmekre és játékokra korlátozódik (persze a társason és a megannyi családi programon kívül). Engem is ha egyedül vagyok és pont nem olvasok vagy tanulok a játék tudott lefoglalni. Viszont ez idővel nem volt túl pozitív hatással rám. Ekkor ismertem meg az animét, egy látszólag gyerekes, vagy ponthogy eltúlzott brutalitást alkalmazó műfajt. Viszont mikor beleástam magamat a témába rájöttem, hogy az "anime" csak egy fogalom melybe akármilyen japán, rajzolt animáció beletartozik. Felnőtteknek komolyabb hangvételű, míg fiataloknak harcokban dús vagy éppen romantikus műveket írnak. Egyszóval akármilyen korosztályba is tartozik az ember, mindig talál olyat ami neki tetszik. Akármit is mond szerintem az anime igen is pozitív hatással van az emberre és jobb mintha horrort nézne vagy napi 5 órában FPS/lövöldözős/ játékok előtt ülne, nem beszélve a fantasztikus közösségről.


 
Deku   2017. 07. 17.

Nagyszerű élményt nyújtott mozi filmben is a Sword Art Online, igazából nekem teljes egészében azt adta amit a sorozat. Egy szórakoztató, kocka de mégis humoros sorozatnak a filmes változatát.

 
TheValki   2017. 02. 24.

Kedves KingPin.. Elolvastam a "csodás" hozzászólásodat.. Se baj, nem kell megengedned majd a gyermekednek hogy animét nézzen.. Majd nézi a valóvilágot ahol kamera előtt k...ak meg a többi magyar szennyműsort... Az való neki, igaz? :D Annyit mondok bújj el, ezt nem azért írom mert nagy anime fan vagyok, hanem mert gyűlöletedet fejezted ki egy olyan műfaj iránt melyet 100% hogy nem ismersz, és ha nem is tetszik azt is ki lehetne fejezni inteligensebben.. Nagyon remélem hogy a fiad a valóvilágon és a többi szennyműsoron fog felnőni és akkor biztos hogy megbánod amit most írtál :)

 
shuyin21@gmail.com   2017. 04. 25.

Most láttam moziban és megleppen jó volt. A második évad után jó irányba fordult a sztori. Mindenki visszatér a régi karakterekből. A végső harc szenzációsra sikerült szerintem. Lv100. Belevették a SAO-s ellenfeleket és ki is végezték azt. Aki látta tudja miről beszélek de szpoilerezni nem szeretnék. A sztori halad az Accel World felé. After credits scenet ne felejtsd el megnézni ha még az új évad előtt nézed a filmet.

 

Minden alkalommal, amikor Yuna "szelleme" feltűnik Kiritonak, egy pillanatra egy pillangó látható. Úgy tűnik, hogy Yunát képviseli valamilyen módon.

(Thibo84)
 

A Sword Art Online: Ordinal Scale film történte a Sword Art Online II. évada után játszódik.

(Thibo84)
 

Egyelőre nem tudni, hogy a filmet melyik fansub csapat, és mikor fogja feliratozni, de a rajongók bíznak FFnF és csapata, az AnimeAddicts néven futó fansubber csapatban, akik az SAO összes eddigi kiadványát eljuttatták a magyar közönséghez.

(kyuubi1992hq)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.