Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88

Gekijo-ban Sword Art Online: Ordinal Scale (2017)

Gekijo-ban Sword Art Online: Ordinal Scale
Filmadatlap
 
28
Szereplők
13
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
AniMeme   2017. 02. 19.

KingPin Nem tudtam megállni, hogy ne regisztráljak és ne szóljak hozzá az ÖN megjegyzéséhez. Még mi előtt kritizálna egy művet, vagy egy egész japán "kúltúrát" valamilyen szinten át kéne látni a helyzetet, nem csak úgy odaköpni, hogy "ez egy szar". (bocsánat a kifejezésért) Én mint egy gyerek/fiatalkorú úgy vélem, hogy ennek a korosztálynak való szórakozási lehetőség, az egy estés filmekre és játékokra korlátozódik (persze a társason és a megannyi családi programon kívül). Engem is ha egyedül vagyok és pont nem olvasok vagy tanulok a játék tudott lefoglalni. Viszont ez idővel nem volt túl pozitív hatással rám. Ekkor ismertem meg az animét, egy látszólag gyerekes, vagy ponthogy eltúlzott brutalitást alkalmazó műfajt. Viszont mikor beleástam magamat a témába rájöttem, hogy az "anime" csak egy fogalom melybe akármilyen japán, rajzolt animáció beletartozik. Felnőtteknek komolyabb hangvételű, míg fiataloknak harcokban dús vagy éppen romantikus műveket írnak. Egyszóval akármilyen korosztályba is tartozik az ember, mindig talál olyat ami neki tetszik. Akármit is mond szerintem az anime igen is pozitív hatással van az emberre és jobb mintha horrort nézne vagy napi 5 órában FPS/lövöldözős/ játékok előtt ülne, nem beszélve a fantasztikus közösségről.

 
Deku   2017. 07. 17.

Nagyszerű élményt nyújtott mozi filmben is a Sword Art Online, igazából nekem teljes egészében azt adta amit a sorozat. Egy szórakoztató, kocka de mégis humoros sorozatnak a filmes változatát.


 
TheValki   2017. 02. 24.

Kedves KingPin.. Elolvastam a "csodás" hozzászólásodat.. Se baj, nem kell megengedned majd a gyermekednek hogy animét nézzen.. Majd nézi a valóvilágot ahol kamera előtt k...ak meg a többi magyar szennyműsort... Az való neki, igaz? :D Annyit mondok bújj el, ezt nem azért írom mert nagy anime fan vagyok, hanem mert gyűlöletedet fejezted ki egy olyan műfaj iránt melyet 100% hogy nem ismersz, és ha nem is tetszik azt is ki lehetne fejezni inteligensebben.. Nagyon remélem hogy a fiad a valóvilágon és a többi szennyműsoron fog felnőni és akkor biztos hogy megbánod amit most írtál :)

 
Yosihiro   2019. 04. 21.
Gekijo

Most volt alkalmam megnézni ezt az animációt. Az előttem szólók igazából talán nem tudják értékelni ezt az alkotást, de lássuk be, egy remekbeszabott animációt kapunk tartalommal, érzelemmel és nem utolsó sorban remek animációval. A történet is adott, hiszen egy sorozat folytatását tekinthetjük meg egy egész estés produkcióban. Ami igazából sűrítve van ugyan, de a kezdő képkocka, ami igazán lenyűgöző, a végére is megmarad. A virtuális világ több formájába tekinthetünk bele és abba, hogy az elvesztett szeretteinket miként próbáljuk pótolni, még, ha virtuális emlékekkel is, de szinte kézzelfogható közelségbe kerül egy elvesztett szerettünk. Ez a megközelítés sci-fi-be illő, és engem a Mátrixra emlékeztet. Mindezek felett nem felejtkezik meg a film a valóság érzelmeiről sem, ami igazán szívbemarkoló és csodás. Egy igazi film sem tudná jobban visszaadni az igaz szerelmet. Az animációban kapunk harcokat, ami talán nem is a fénypontja a történetnek, de színessé teszi vele. Összességében a hatás kiváló. Az animáció képek tökéletesek, a hangra sem lehet panaszunk. Ez a film szakmai szemmel nézve inkább gyermekeknek készült, de ott van benne az igazi komolyság és tudat, amin el lehet gondolkodni akár egy felnőttnek is. Az animek csodálatos világa szinte minden korcsoport számára kínál látványos, humoros, akciódús és akár erotikus animeket is... Csak ajánlani tudom mindenki számára, remek kikapcsolódás. Üdv, Yosi

 
shuyin21@gmail.com   2017. 04. 25.

Most láttam moziban és megleppen jó volt. A második évad után jó irányba fordult a sztori. Mindenki visszatér a régi karakterekből. A végső harc szenzációsra sikerült szerintem. Lv100. Belevették a SAO-s ellenfeleket és ki is végezték azt. Aki látta tudja miről beszélek de szpoilerezni nem szeretnék. A sztori halad az Accel World felé. After credits scenet ne felejtsd el megnézni ha még az új évad előtt nézed a filmet.

 

A filmet egyelőre még nem tudni, hogy melyik fansub csapat, és mikor fogja feliratozni, de a rajongók reményei vannak FFnF és csapata, az AnimeAddicts néven futó fansubber csapat felé, mint azok akik az SAO összes eddigi kiadványát eljuttaták a magyar közönséghez.

(kyuubi1992hq)
 

Az anime Reki Kawahara Sword Art Online című regénysorozatán alapszik.

(hp)
 

Néhány nappal a világpremier előtt kiszivárgott a film. A szivárogtatók nyomai Malajziába és Szingapúrba vezettek.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.