Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82

Final Fantasy: A harc szelleme (2001)

Final Fantasy: The Spirits Within
Filmadatlap
 
32
Szereplők
2
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
qwertz   2015. 12. 19.

Nagyon bírtam ezt a filmet, amikor először láttam. Ma már persze egy kicsit suta meg buta, de akkoriban nagyon nagy szám volt, hogy mennyire valósághűre meg tudták csinálni az egészet. Meg szerintem egy csomó ötletesség van a filmben, még akkor is, ha a történet nem éppen első osztályú.

 
daportal   2015. 10. 03.

Azt érti valaki, hogy ennek a filmnek mért az a címe, hogy "Final Fantasy"? Ez ugye egy számítógépes játéksorozat neve, amit én nagyon szeretek, de aminek tudtommal ehhez az egész történethez kábé semmi köze sincs. Vagy én tévedek, rosszul tudom? Hát mindegy, a film maga nem volt rossz.

 

Ez az első számítógéppel generált animációs film fotorealisztikus karakterekkel.

(kázsé )
 

Minden hátteret kézzel festettek.

(kázsé )
 

Aki szerepelt a Maxim Magazin "100 legdögösebb" listáján 2001-ben, és egy kiegészítő szám címlapján is megjelent. Ő az egyetlen nem létező személy, akinek ez sikerült.

(kázsé )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.