Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
83

Final Fantasy: A harc szelleme (2001)

Final Fantasy: The Spirits Within
Filmadatlap
 
32
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 08. 03.

legújabb vélemény

Remek film. Elgondolkodtató futurisztikus történet egy nagy mi lenne ha?-val. Érdekes scifis történet romantikus szállal. Az animáció is nagyon szép ahhoz képest hogy hány éves film.

 
Attila G.   2019. 04. 08.

Kitört a háború?...

Kissé szokatlan körülmények közt láttam ezt a filmet csaknem 18 évvel ezelőtt. Éppen sikeresen és talán meglepően könnyedén teljesítettem a német alapfokú nyelvvizsgámat a Rigó utcában. – Melyre előző este Az álmosvölgy legendája című film Toldi mozis megtekintésével hangolódtam. – Ünneplés céljából egyik szülőmmel beültünk erre a filmre a közeli Corvin Moziba. Viszonylag kevéssé emlékszem már a történetre, de az rémlik, hogy magával ragadott, pozitív moziélmény volt; és kellemesen egyedülálló volt, hogy szinte élethű animációs karakterek voltak benne. Ez most elgondolkodtatott. Azon gondolkodom, hogy az embereket hogyan érintené, ha hasonló formában, szinte élethűen, de animációsan megjelen... több»


 
qwertz   2015. 12. 19.

Nagyon bírtam ezt a filmet, amikor először láttam. Ma már persze egy kicsit suta meg buta, de akkoriban nagyon nagy szám volt, hogy mennyire valósághűre meg tudták csinálni az egészet. Meg szerintem egy csomó ötletesség van a filmben, még akkor is, ha a történet nem éppen első osztályú.

 
daportal   2015. 10. 03.

Azt érti valaki, hogy ennek a filmnek mért az a címe, hogy "Final Fantasy"? Ez ugye egy számítógépes játéksorozat neve, amit én nagyon szeretek, de aminek tudtommal ehhez az egész történethez kábé semmi köze sincs. Vagy én tévedek, rosszul tudom? Hát mindegy, a film maga nem volt rossz.

A film összbevétele 85 131 830 dollár volt (imdb.com).

 

Hein tábornok szerepére Jack Nicholsont szerették volna.

(Thibo84)
 

Dr. Sid szerepére Patrick Stewart neve is felmerült.

(Thibo84)
 

Neil szerepére Vincent Pastore-t kérték fel.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.