Közösség

Vélemény:

 

86 Gekijo-ban Sword Art Online: Ordinal Scale

(2017)

Gekijo-ban Sword Art Online: Ordinal Scale

 
AniMeme   2017.02.19 22:23
8

KingPin Nem tudtam megállni, hogy ne regisztráljak és ne szóljak hozzá az ÖN megjegyzéséhez. Még mi előtt kritizálna egy művet, vagy egy egész japán "kúltúrát" valamilyen szinten át kéne látni a helyzetet, nem csak úgy odaköpni, hogy "ez egy szar".

(bocsánat a kifejezésért) Én mint egy gyerek/fiatalkorú úgy vélem, hogy ennek a korosztálynak való szórakozási lehetőség, az egy estés filmekre és játékokra korlátozódik (persze a társason és a megannyi családi programon kívül). Engem is ha egyedül vagyok és pont nem olvasok vagy tanulok a játék tudott lefoglalni. Viszont ez idővel nem volt túl pozitív hatással rám. Ekkor ismertem meg az animét, egy látszólag gyerekes, vagy ponthogy eltúlzott brutalitást alkalmazó műfajt. Viszont mikor beleástam magamat a témába rájöttem, hogy az "anime" csak egy fogalom melybe akármilyen japán, rajzolt animáció beletartozik. Felnőtteknek komolyabb hangvételű, míg fiataloknak harcokban dús vagy éppen romantikus műveket írnak. Egyszóval akármilyen korosztályba is tartozik az ember, mindig talál olyat ami neki tetszik.

Akármit is mond szerintem az anime igen is pozitív hatással van az emberre és jobb mintha horrort nézne vagy napi 5 órában FPS/lövöldözős/ játékok előtt ülne, nem beszélve a fantasztikus közösségről.