Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
86

Gekijo-ban Sword Art Online: Ordinal Scale (2017)

Gekijo-ban Sword Art Online: Ordinal Scale
Filmadatlap
 
27
Szereplők
13
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Vélemények: Gekijo-ban Sword Art Online: Ordinal Scale (2017)

 
Norbert93   2019. 05. 14.

legújabb vélemény

Az animék belépődarabja a virtuális valóság birodalmába, és hálistennek sokáig elkalandozunk ebben a világban. Azóta rengeteg folytatást kapott, de azok inkább csak kiszélesítették vagy csak meglovagolták az anime világát. Számomra azonban így sem lett kedvenc, de nagyon örülök, hogy láttam, mert élvezhető darab volt. Legnagyobb pozitívum, hogy ebben az animében eljutottunk a csók, és úgy általában egy kapcsolat kibontakozásához, nem csak egy olyan reménytelen romantikus szálat látunk, amiből nem lesz semmi, mert a lány szégyenlős, a fiú pedig béna.

 
AniMeme   2017. 02. 19.

KingPin Nem tudtam megállni, hogy ne regisztráljak és ne szóljak hozzá az ÖN megjegyzéséhez. Még mi előtt kritizálna egy művet, vagy egy egész japán "kúltúrát" valamilyen szinten át kéne látni a helyzetet, nem csak úgy odaköpni, hogy "ez egy szar". (bocsánat a kifejezésért) Én mint egy gyerek/fiatalkorú úgy vélem, hogy ennek a korosztálynak való szórakozási lehetőség, az egy estés filmekre és játékokra korlátozódik (persze a társason és a megannyi családi programon kívül). Engem is ha egyedül vagyok és pont nem olvasok vagy tanulok a játék tudott lefoglalni. Viszont ez idővel nem volt túl pozitív hatással rám. Ekkor ismertem meg az animét, egy látszólag gyerekes, vagy ponthogy eltúlzott brutalitást alkalmazó műfajt. Viszont mikor beleástam magamat a témába rájöttem, hogy az "anime" csak egy fogalom melybe akármilyen japán, rajzolt animáció beletartozik. Felnőtteknek komolyabb hangvételű, míg fiataloknak harcokban dús vagy éppen romantikus műveket írnak. Egyszóval akármilyen korosztályba is tartozik az ember, mindig talál olyat ami neki tetszik. Akármit is mond szerintem az anime igen is pozitív hatással van az emberre és jobb mintha horrort nézne vagy napi 5 órában FPS/lövöldözős/ játékok előtt ülne, nem beszélve a fantasztikus közösségről.


 
Deku   2017. 07. 17.

Nagyszerű élményt nyújtott mozi filmben is a Sword Art Online, igazából nekem teljes egészében azt adta amit a sorozat. Egy szórakoztató, kocka de mégis humoros sorozatnak a filmes változatát.

 
TheValki   2017. 02. 24.

Kedves KingPin.. Elolvastam a "csodás" hozzászólásodat.. Se baj, nem kell megengedned majd a gyermekednek hogy animét nézzen.. Majd nézi a valóvilágot ahol kamera előtt k...ak meg a többi magyar szennyműsort... Az való neki, igaz? :D Annyit mondok bújj el, ezt nem azért írom mert nagy anime fan vagyok, hanem mert gyűlöletedet fejezted ki egy olyan műfaj iránt melyet 100% hogy nem ismersz, és ha nem is tetszik azt is ki lehetne fejezni inteligensebben.. Nagyon remélem hogy a fiad a valóvilágon és a többi szennyműsoron fog felnőni és akkor biztos hogy megbánod amit most írtál :)

 
Yosihiro   2019. 04. 21.

Gekijo

Most volt alkalmam megnézni ezt az animációt. Az előttem szólók igazából talán nem tudják értékelni ezt az alkotást, de lássuk be, egy remekbeszabott animációt kapunk tartalommal, érzelemmel és nem utolsó sorban remek animációval. A történet is adott, hiszen egy sorozat folytatását tekinthetjük meg egy egész estés produkcióban. Ami igazából sűrítve van ugyan, de a kezdő képkocka, ami igazán lenyűgöző, a végére is megmarad. A virtuális világ több formájába tekinthetünk bele és abba, hogy az elvesztett szeretteinket miként próbáljuk pótolni, még, ha virtuális emlékekkel is, de szinte kézzelfogható közelségbe kerül egy elvesztett szerettünk. Ez a megközelítés sci-fi-be illő, és engem a Mátrixra emlékeztet. Mindezek felett nem felejtkezik meg a film a valóság érzelmeiről sem, ami igazán szívbemarkoló és csodás. Egy igazi film sem tudná jobban visszaadni az igaz szerelmet. Az animációban kapunk harcokat, ami talán nem is a fénypontja a történetnek, de színessé teszi vele. Összességében a hatás kiváló. Az animáció képek tökéletesek, a hangra sem lehet panaszunk. Ez a film szakmai szemmel nézve inkább gyermekeknek készült, de ott van benne az igazi komolyság és tudat, amin el lehet gondolkodni akár egy felnőttnek is. Az animek csodálatos világa szinte minden korcsoport számára kínál látványos, humoros, akciódús és akár erotikus animeket is... Csak ajánlani tudom mindenki számára, remek kikapcsolódás. Üdv, Yosi

 
shuyin21@gmail.com   2017. 04. 25.

Most láttam moziban és megleppen jó volt. A második évad után jó irányba fordult a sztori. Mindenki visszatér a régi karakterekből. A végső harc szenzációsra sikerült szerintem. Lv100. Belevették a SAO-s ellenfeleket és ki is végezték azt. Aki látta tudja miről beszélek de szpoilerezni nem szeretnék. A sztori halad az Accel World felé. After credits scenet ne felejtsd el megnézni ha még az új évad előtt nézed a filmet.

 
Mithrel   2019. 02. 22.

Nehéz elfogulatlannak lennem, ha a kedvenc animémhez készült filmről kell beszélnem... Így nem is leszek az. :D Sokan kritizálják a sorozatot (vagy szeretni lehet, vagy utálni, és igazából mindkettő indokolt), de azok az elemek, amik esetleg ellenszenvessé tehetik az animét, a filmben nem érvényesülnek, így tényleg egy nagyon jól sikerült műről beszélhetünk. A rajzolása hozza a megszokott színvonalat, szóval gyönyörű szép, és a harcjelenetek is bámulatosak. Kellően kapcsolódik a sorozat történetéhez, és a szereplőknek is sikerült karakterhűnek maradniuk. Amit különösen szerettem a filmen, az az volt, ahogyan vegyítette a virtuális és a valós világot, és ahogy belement az ebből adódó komolya problémákba. Emiatt nem csak egy izgalmas és látványos filmet kaptunk, hanem elgondolkodtató történetet is. A SAO világa elég komplikált, szóval gondolom a film magában nehezen érthető helyenként, de azt mondanám, hogy egy próbát mindenkinek megér.

 
rolanka123   2017. 03. 25.

Hellosztok! Az animét többször is végig néztem, kíváncsi lennék a filmre. A kérdésem az lenne hogy meg található valahol a film? Köszönöm előre is!

 
Animekövet   2017. 03. 09.

"Kedves" KingPin! Csak úgy kíváncsiságból, szerinted érdemesebb a mostani tv tartalmakat nézni ? Szerintem nem. Személy szerint nem csak azért érdemes animét nézni mert leköti az embert, nyelvtanulás szempontjából is érdemes. És ahogy írta AniMeme, az anime NEM csak gyerekeknek/fiatalkorúaknak szól, hanem felnőtteknek is. És Péternek is teljesen igaza van, a Ted meg a hasonló tartalmak, ezek a színvonal mi? Maga aztán egy "igazi" példamutató felnőtt. Remélem a gyereke nem fogja ugyanazt az utat követni mint maga.

 
tomvétsz   2017. 01. 08.

Nekem bejött a Kirito és Asano köré épülő story, de a kedvencem párosom akkoris Asano és Lisbeth. Mindig szerettem volna egy olyan barátot mint Lisbeth karaktere.

 
Sycho99   2018. 03. 16.

Ez a film jobb, mint a sorozat (kivéve persze a világfelépítését). A rengeteg logikátlanság, felszínes történet és sablonos végkifejlete rengeteget ront az összképen. Ennek ellenére is egy szórakoztató film ez, melyről talán a történetbe épített misztikum és az audiovizualitás tehet. Nos, a film megnézése előtt érdemes levenni az elvárásainkból és remekül fogunk szórakozni, ugyanis mint említettem a misztikum által teremtett hangulat végig a képernyőre fogja szegezni figyelmünk, emellett csorgatni fogjuk nyálunkat a gyönyörű grafikán és a szemet elkápráztató effekteken. Számomra mindenképp egy jó élmény volt, ötből négyre értékelem.

 
kyuubi1992hq   2017. 05. 08.

Elfogult vagyok

Nos az én véleményem, kicsit elfogult lesz, mert nagyon élveztem az eredeti 2 sorozatot is. Legnagyobb sajnálatomra, egy olyan történetet dolgoz el a film, amit egész nyugodtan bele lehetne nyomni egy harmadik szériába is, nem csak erre a mozifilmre. Persze megértem, minden nagyobb hírű sorozatnak, ami megért már 4 évadot, kell egy valamire való mozifilm, de azért megtehették volna, hogy azt inkább olyan módon csinálják meg, mint ahogy a No Game No Life esetében, a bluray lemezeken lévő extra sorozattal tették(nem magyarázom el, mert aki látta annak nem kell, aki nem látta, az meg nézze meg). Sajnos ezúttal előre tudom, hogy csalódni fogok, mint a cím nagy rajongója, de attól függetlenül ha ... több»

 
KingPin   2017. 01. 05.

Soha nem engedném meg a gyerekemnek, hogy ezeket a hideg, halszagú japán agymenéseket nézze...

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.