2021.04.26 10:05 Yosihiro Olvasottság: <100x
1

Csajok...

Bevallom, úgy ültem le nézni ezt a filmet, hogy rápillantottam az itt lévő kritikákra. Nem volt nagy elvárásom. A kezdeti bulis lánykollégiumtól a mama tengerparti nyaralójáig eljutva igazából nem kapunk semmit. A film mondanivalója talán a barátság lenne, ami talán egy csipetnyit megmutatkozik. A poénokat szerintem elszúrták, valahogy nem tudtam felhőtlenül nevetni, de voltak részek, mikor megmosolyogtam, és vártam volna a további folytatást. Akkor meg továbbléptek...

Maga a történet sablonos, már-már más filmeket idéz, és semmi extrát nem tud felmutatni. Ami még szembetűnő volt, a szexualitás kifejezése és annak formáinak megjelenítése. Érdemi dolgot ezen a részen sem kapunk, csupán annyit, hogy a társadalmunkban mennyi ilyen szokás alakul ki. A befejezés viszont boldog, aminek tudtam örülni.

Csajok...

Összességében a forgatókönyv gyenge, a rendezés helyenként elérte a közepes színvonalat. A szereplők nem tudtak a filmhez olyat adni, ami miatt többre értékelném. A hangi és képi effektek közepes színvonalat ütöttek meg. Így az összhatással és mondanivalóvalóval is csak egy gyengécske vígjátékot kapunk, ami kettő csillagot eredményezett. Sajnos nagyon sablonos, kiszámítható és gyenge poénokat felmutató produkcióról beszélhetünk. Igazi színészi alakítás nélkül.

Tartalmilag pedig nulla az egész film, talán amit írtam is, a barátság némi szikráját bemutatva. A trágár szavak igazából nem illettek bele, sőt rontották a teljesítményét. A pici pozitívumok közé tudom sorolni azt a táncot, amit együtt előadtak, az aranyos volt; meg a főhősnő pasija, hogy pelenkában kocsiba ül, meg a slusszpoén a végén behajtó autó, ami épp elüti a rosszfiút. Szóval igazából ennyi a film. Egyszer nézhető kis darab, többre nem tudom ajánlani. Üdv, Yosi

krimi | thriller | vígjáték

Mit tehet öt jó barátnő, ha az egyikük úgy dönt, lemond addig élvezett szabadságáról, és férjhez megy? Természetesen kibérel a hétvégére Miamiban egy tengerparti villát,... több»

1