2021.04.15 16:06 Yosihiro Olvasottság: <100x
1

Nitro ugyan van, de nem ebben a filmben :)

Kíváncsi voltam a film címéből adódóan, mi lehet az, ami az apát és a fiút összeköti. Hááát, meglepődve fedeztem fel az első filmkockáit, hiszen azt hiszem, akár egy művészfilmként is kezelhetnénk, aztán jönnek némi durva képek, és elindul a pörgés. Ami, valljuk meg, igazán nem tudott olyan hőfokra emelkedni, hogy az jó legyen. Ez sajnos főleg a forgatókönyvnek és a gyengébb színészi alakításoknak köszönhető.

Igazából a film nem ad semmit a nézőnek, csupán olyan véres akciójelenetekkel próbálják emelni a színvonalat, ami igazából nem sikerült. Sőt, ha hozzáadom a forgatókönyvet és sablonos, semmitmondó párbeszédeket, akkor ez gyenge lett.

Nitro ugyan van, de nem ebben a filmben :)

Összességében a forgatókönyv gyenge, a rendezés ugyan jobb lett, a szereplők pedig sajnos nem tudtak emelni a film nívóján. A hangi és képi effektek közepesek lettek. Így a megérdemelt kettő csillagot tudom csak megadni erre az alkotásra, semmi többet. Nem éreztem a filmen, hogy mit akarnak kihozni belőle. Elsőnek az apa-fiú kapcsolatra hangolódunk, utána kapunk egy kis akciót, majd némi erotikusnak mondható jelenet után apa-fia békülése is lejátszódik, és a végére ismét cseppnyi izgalom, akció. A végkifejlet pedig, hááát, hogyan is mondjam, röhejes... más szót nem tudok erre mondani.

Ennyi ebből a filmből, ennyi szerintem épp elég, nem kérek sorozatot, mert annak nem lesz jó vége... Igazából csak annak tudom ajánlani, aki szeretne megnézni egy némileg akciójelenetekkel tarkított, semmitmondó filmet. Egy megnézés után biztosan feledhető látványt fog nyújtani ez az alkotás mindenki számára... Üdv, Yosi

akció | dráma | krimi | thriller

Max börtönbe kerül miután elveszíti feleségét. Mikor megtudja, hogy fia Theo egy bűnbanda alkalmazásába állt, Max mindent kockára tesz, hogy kiszabadítsa rossz társaságba... több»

1