2020.12.21 13:09 helfannn Olvasottság: <100x
0

Időpocsékolás

Semmi jót nem hozott. A sztori megszokott, a karakterek sem egyáltalán lenyűgözőek. Unalmas. Több akció volt benne, mint horror, pedig egy ütős horrorra számítottam. Nem nézném meg újra. Legalább sokszor történik valami, de akkor is hülyeség. Nem ez az év legátütőbb filmje, az biztos. Sőt! Rosszak a párbeszédek, nem érdekes egyáltalán. Hiába kétórás ez a film, hamar túlesünk rajta.Többre számítottam, sokkal többre.

Az előző két Hellboy-filmnek a nyomába se ér. Kár erre a mozijegy. Kár megnézni. Csak kidobjuk a pénzt. Mindenki, aki látta ezt a filmet, és megkérdeztem tőle, hogy milyen volt, azt felelte, hogy béna volt. Ezzel egyetértek. Bénára lett megcsinálva. Tudtam a kezdete előtt, hogy fogom értékelni, olyan 3 csillagra az ötből, de így ez egy csillagnál többet nem ér. Látszott a színészeken, hogy nem adnak bele mindent. Elcseszték. Na mindegy. Egyáltalán nem kötött le. Hiányzik ebből sok minden, például a figyelemfelkeltés.

Időpocsékolás

Sajnos le kell pontoznom. Pedig 8 éves korom óta ismertem a Hellboy-t, de most az új rész miatt nem mondok a róla olyan pozitív dolgokat. Tudtam, hogy ez a rész gyengébb lesz, mint az előző kettő (mert már az előzetes alapján lehetett tudni, hogy ez gyengébb lesz), de nem számítottam arra, hogy a 2020-as Hellboy ennyivel unalmasabb, rosszabb, valamint hiányosabb lesz, mint a régebbi Hellboy-filmek. Nem élveztem ennek az új résznek egy percét sem. Ez a film 1 pontot érdemel a 100-ból. Megétdemli, hogy lehúzzam, és negatív hozzászólások tucatját mondjam erről a filmről. Lehetne fényévekkel jobb film ez. Nem érdemes megnézni még egyszer sem.

Az ellenfelek is nagyon bénán készültek el, azok is kb. borzalmasan játszották a szerepüket. Ha készül ebből következő rész, adok neki esélyt, és könyörgök, ne legyen ilyen nézhetetlen, mint ez volt! Itt nem éreztem azt a régi Hellboy-stílust, amit az első és a második Hellboy-filmben éreztem. Ez nem tudom, kinek tetszik, de biztos vagyok abban, hogy kevés embert fogott meg ez a legújabb Hellboy-film. Pedig tényleg türelmetlenül vártam ezt a filmet, de sajnos most ezúttal a Hellboy készítőinek nem sikerült elvarázsolni az új alkotásukkal a közönséget.

56 Hellboy  (2019)

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi

A kultikus képregény szerzője, Mike Mignola egy még pörgősebb, látványosabb és véresebb filmet készített a Trónok harca és A kilencedik légió rendezőjével, Neil Marshallal... több»

0