2020.11.30 16:59 Félix Olvasottság: <100x
1

Ez a horrordarab tönkreteszi a Marvel-karakterek hírnevét???

Kb. csak a Marvel-karaktereket tudom díjazni. A horrorjelenetek tökre kiszámíthatóak lettek. Nem mondanám erre a filmre, hogy nézhetetlen, de maximum csak egyszer lehet megnézni. Fényévekkel jobbra számítottam. De azért nem mondanám, hogy ebben a filmben csalódtam, mint az állat.

A karakterek mondhatni elfogadhatóak, de bennük sincs 100% pozitívum sajnos. Az is tetszett, hogy nem a szokások Marvel-karakterek szerepeltek ebben a filmben, hogy Az új mutánsok elvileg egy Marvel-film. Tehát van pozitív oldala, viszont van negatív oldala is ennek a Marvelnek, nem is kicsi. Például az rossz, hogy nincs benne elég izgalom. Nem csinálták elég hihetőre a fantasy-akciójeleneteket. Lekötött, de csak valamiből.

Ez a horrordarab tönkreteszi a Marvel-karakterek hírnevét???

Igazából a Marvel a film miatt tiszta hülyét és tiszta paródiát csinál magából. Nem volt öröm nézni ezt a filmet. Konkrétan a címből, hát, nem az egész filmet, de a nagy részét nagyon könnyen meg lehetett fejteni. Összességében csak 1 csillagot tudok adni, viszont vannak pluszba pontok. Az egyik az, hogy jöttek új Marvel-karakterek, és a másik csillag az, hogy mindegy, hogy a film jó vagy rossz, borzalmas (nézhetetlen) vagy tökéletes, ha köze van a Marvelhez, én egy csillagra legalább mindenképp értékelem. Így kb. átlagos lett, ha nem több.

A zenéje meg creepy volt. Sőt, túlzottan creepy volt. Tehát még el is túlozták egy kicsit. Szóval sok oka van, hogy ez a film nem lett tökéletes. Há' alig lett átlagos. Na mindegy. Az is eléggé lényeges, hogy nem lett borzalmas, sőt, az ötből még 2 csillagnál is többet kapott. Tehát erősebbre sikeredett szerintem a gyengénél. A parajeleneteken nem nagyon lehetett mit izgulni.

Röviden: azért a horrorjeleneteket megcsinálhatták volna ijesztőbbekre, hogy legyenek valamennyivel figyelemfelkeltőbbek, de ez így jött ki. Igazából egy csomó dolgot el lehet mondani erről a filmről. Látjátok? Az akcióval nem nagyon volt bajom, de azért egy kicsi mégis volt: egy kicsit jobban rá kellett tegyék a hangsúlyt, de az nagyjából rendben volt. Arról sok rosszat nem lehet mondani. De azért voltak hibái ennek a filmnek, nem is egy. Nem ajánlom túlságosan.

akció | horror | sci-fi

Öt fiatal mutáns, akiket akaratuk ellenére egy titkos létesítményben tartanak fogva, megpróbál kiutat találni a fogságukból, miközben egyre jobban megismerik saját... több»

1