Hát most mit mondjak! Itt van 2026, és semmi sem változott. Megmondom őszintén, nem találtam szinkronos, narrátoros vagy feliratos változatot, így legalább az anyanyelvén néztem meg a filmet, de szerencsére legalább az eredeti zajokat, hangokat, effekteket nem mulasztottam el. Egy tisztességes horror, ami nem akar többet adni, mint amit "tud". A történet a szokásos... Szellem, entitás, ami kísért, és valahogy el kell pusztítani. Természetesen A kör ikonikus Samarája után a legjobb, ha egy szúrós szemű, gonosz kislány rémisztget minket. Szóval nem egy körömrágós sztori, de tisztességesen meg van csinálva... És hálistennek a két csaj, Stacey (Debbie Sheridan) és a szexi terapeuta, Amber Gallaway legalább jól mutattak a filmen.
Őszintén bevallom, engem azért már egy ilyen film nem kifejezetten tud megijeszteni, de van, akinél már egy ilyen mozi is "kiveri" a biztosítékot. A kutyás jelenetekre is külön felhívnám a figyelmet... (főleg az ásásra!)
Stephen Durham egy olyan, kissé "semleges" filmet készített... Ben (Jacob Hobbs) játéka sem volt rossz, de ő is belesimult ebbe a teljesen átlagos filmbe.
Magyarul, az Abbey Grace a kényszerbetegségben szenvedő, agorafóbiás Benről (Jacob Hobbs) és a teljesen más életet élő húgáról, Stacey-ről (Debbie Sheridan) szól. Egy Abbey Grace (Maggie McNabb) nevű szellem kísért a házban, aki anno ott ölt meg egy másik, kiszolgáltatott lányt...
Ami nem tetszett, az a karakterek üressége, "vékony" jelenlétük, nincs karakterfejlődés... A két testvér valamiért utálja már elhunyt szüleit, de erről nincs több infó, sőt Stacey-ről sem tudunk meg szinte semmit. Így a kissé zavaros forgatókönyv nem tud "javulni", nem tudja kinőni a "gyerekbetegségeit". Szóval nekem kissé kaotikus volt a mozi, de ha kíváncsi vagy egy ilyen "megszállásos", "szellemes" filmre, akkor hajrá!
29 Abbey Grace (2016)
Amikor Stacy édesanyja hirtelen meghal, Stacey felrúgja az addigi életét és a karrierjét, majd visszatér gyermekkori otthonába, hogy gondoskodjon kényszerbetegségben szenvedő,... több»
Szereplők: Debbie Sheridan, Jacob Hobbs, Amber Gallaway, Semi Anthony, Maggie McNabb