2019.01.21 20:11 Timcsi Olvasottság: <100x
2

Popó kerek, a történet kevésbé

Az előzetes alapján egy Disney tündérmese érzetét kelti bennünk a film. Valami mesés, de életszagú történetről kezdünk fantáziálni. Egy átlagos lány egy nem várt lehetőséghez jut. Barátai mindvégig támogatják, talán valóra válik az álma és még a szerelem is megtalálja.

Pont mint a Hamupipőkében. Jennifer Lopez évek óta nem játszott mozifilmben. Egy nagy durranást, valami különlegest vártunk hát tőle. A JLO Milo Ventimiglia páros inkább kelti egy anya fiú páros hatását, mint egy szerelmespárét.

Popó kerek, a történet kevésbé

Lopez kisasszony remekül néz ki, de a kor akkor is látszódik. Nagyon. A popsi még mindig kerek, de ebből nem tud megélni a story. A játékuk is eléggé elfásult, erőtlen. A történetben volt némi kilencvenes évek hatás. Az idő tájt volt divat olyan filmet csinálni, ahol szenvedünk a semmin, de amúgy happy. A történet már a legelején sem indul be. Lassan csordogál, az előzetes alapján ezt már mind tudtuk. Teljesen valószerűtlen, hogy csak úgy beadunk egy önéletrajzot tele kitalált dolgokkal, készítünk egy honlapot, meg facebook profilt, de ahhoz nem kell nagy informatikusnak lenni, hogy az kiderüljön, hogy néhány napja bizony az a profil még nem létezett. Próbálnak az érzéseinkre is hatni egy múltbéli eseménnyel, amely összefonódik a jelennel, de nagyon gyermetegre sikeredett. Hamar rá lehet jönni a turpisságra, sok meglepetést nem okozott. Nincs olyan a filmben, amit korábban máshol ne láttunk volna. Ami a történet gyengeségén azért javíthatott volna az a humor, ami szinte teljesen hiányzott a filmből. Egy-két elmosolyodáson kívül nálam többet nem váltott ki. Számomra mindenképpen csalódás a film.

64 Álommeló  (2018)

dráma | romantikus | vígjáték

Maya hosszú évek óta az egyik helyi szupermarketben dolgozik, úgy érzi teljesen megrekedt az életben, egyszerűen többre vágyik. Noha megpályázik egy komolyabb menedzseri állást,... több»

2