2018.11.30 00:05 jake_green Olvasottság: <100x
0

Jennifer Garner  - Tomb Raider bőrbe bújva

Nem akarok tényleg erről a filmről hosszú kritikát írni. Ez a film semmi másról nem szól, mint hogy Jennifer Garner-t rakjuk be egy Tomb Raider jelmezbe, és hasonló helyzetekbe.... kapjon bosszúra lehetőséget, baromi sok fegyvert rosszfiúkat és a végén - há má hogyne...persze..... éljen is túl mindent....

Nagyon gáz. Mmint cuki meg szexi meg mindenki szúrná Jennifer-t...de mindenki nagyon jól tudja, hogy ő egyetlen szerepre alkalmas csak. Az a színész akivel azon túl, hogy szexuális fantáziádat élezheted egy valamit tud csak eljátszani a filmekben : az pedig nem más, mint a SÍRÓ ANYATIGRIS. SÍRÓSFEJŰ SÍRÓSARÚ nő. Az a nő, akivel ha ilyen fejet vág otthon a csajod: pont baromira nem tudsz mit kezdeni...és nem is akarsz. Mert annyira felhúz, hogy csak ennyit tud minden helyzetben nyújtani : sírós fejet vágni.

Jennifer Garner  - Tomb Raider bőrbe bújva

Szóval én egy gyerekét elvesztős drámába a fülemüle Jennifer-t el tudom képzelni....de magabiztos és szexi szerepet ráosztani...ez már a Daredevil-ben is alig ment...ott is csak mellékszerepben.

Ha szeretnél egy gyenge 2018-as Tomb Raider remake filmet nézni, akkor ne keresgélj tovább: ennek a filmnek te vagy a célközönsége. Hogyha viszont szeretnél egy igazán jó filmet nézni, akkor egyáltalán nem ajánlom, mert nem fogja bevenni a gyomrod semmilyen körettel.

Pierre Morel rendezte a filmet ráadásul (OGM, egy francia...mindent értek!) aki az Elrabolva c filmet is alkotta ami gyakorlatilag Liam Neeson 2009-es klasszikusa. Sablonos szereplők, alkalmatlan feledhető színészek, faék egyszerű klisés történet....ismerős, na ezt eldurrantotta a kedves rendező most még 1x.

Eddig csak azt fogadtam meg, hogy nem nézek francia filmet, mostmár oylat sem fogok, amit francia rendezett.

akció | dráma | thriller

Riley North (Jennifer Garner), szerető anya és feleség élete egy pillanat alatt összeomlik, mikor férjét és kislányát egy brutális támadásban megölik. A kómából felébredt... több»

0