2022.01.03 20:43 Jumanji175 Olvasottság: <100x
0

Mert a Pokémonok élete nem csak játék és mese…

A pokémonok világa nem újdonság számomra, gyerekkoromban nagy kedvenc volt Ash Ketchum és barátainak kalandja, képes voltam hajnalok hajnalán felkelni, ha épp akkor ment. Most pár napja újra a rabja lettem kicsit ennek a világnak, ezért újranéztem ezt az alkotást, és újfent gyermeki áhítattal néztem a filmben feltűnő pokémonokat.

Furcsa volt a beszélő Pikachu látványa, de ahogy megmagyarázták ezt a dolgot a film végén, értelmet adott neki. Egész jó történet kerekedett ki, nem számítottam erre. Ryan Reynolds adta egyébként Pikachu hangját a filmben.

Mert a Pokémonok élete nem csak játék és mese…

Justice Smitht a film előtt nem láttam még másban, azóta is csak egyetlen filmben, a Jurassic Worldben. Az alakítása nem volt rossz.

Nagyon szerettem Kathryn Newtont, aki azóta a Freakyben brillírozott, de olyan filmekben is szerepelt, mint a Három óriásplakát Ebbing határában, a Lady Bird, illetve a Supernatural meg a Hatalmas kis hazugságok című sorozat. Bevallom nagyon megkedveltem az utóbbi időben a fiatal színésznőt. A kis lelkes és vakmerő gyakornok újságíró szerepében jó volt. Élveztem nézni az arcjátékát, főleg mikor az újságírással kapcsolatos jelenetek voltak.

Bill Nighy ismét remekül alakított, számos jó alakítást láthattunk már tőle.

Amit kiemelnék még, az a magyar szinkron. Nagy Ervin volt ismét Ryan Reynolds magyar hangja, és ugyanazzal a profizmussal szólaltatta meg Pikachut a magyar változatban, mint amit eddig is megszokhattunk tőle.

Kathryn Newton szerepében Laudon Andreát hallhattuk, akiről korábban (2020 októberében) írtam is egy hosszabb posztot az engedélyével, nagyon kedvelem őt mint szinkronszínésznőt.

A nosztalgiafaktor, a történet, a pokémonok kinézete nagyban hozzájárult a pontomhoz.

akció | családi | kaland | misztikus | sci-fi | vígjáték

A híres rendőr fia, Tim egykor arra vágyott, hogy a Pokémonok trénere lehessen. Álma azonban nem vált valóra, de így is élménygazdag életet élhet. A pokémonok közt ugyanis... több»

0