2025.07.29 01:31 kabel Olvasottság: <100x
0

Elkönyvelve

A filmnek volt egy remek párosa, vagy inkább hármasa, akik jól működtek együtt. Kár, hogy a történet ezer más dologra próbált fókuszálni ahelyett, hogy az ő dinamikájukra épített volna.

Bizonytalan voltam, hogy jó filmet választottam-e, mert az első 10 percben egy teljesen véletlenszerű jelenetsort látunk. Még a végén sem értettem, mennyi értelme volt ennek a szekvenciának. Mintha fordítva írták volna meg a filmet, és folyamatosan ki kellett találniuk jeleneteket, amelyek valahogy felépítik a történetet, de ezeknek körülbelül nulla értelme van, ha kicsit is belegondolunk a kivitelezésükbe.

Elkönyvelve

A két testvér is szinte földöntúli módon azonnal tudja, hogy kit kell keresni, hova kell menni, vagy kitől kell mit kérdezni. Emiatt nagyon minimális feszültség van az egész cselekményben, mert mindig az a hatás, hogy hőseink hirtelen a semmiből egy teljes gyerekcsapatot húznak ki a zsebükből, akik katonai drónokat hackelnek. (Igen, ez megtörténik.)

A rendező egyszerűen nem tudott olyan konfliktust felállítani, ami valódi detektívmunkát, kisilabizálást vagy feszültséget igényelt volna. Minden szinte azonnal megoldódik. A film második fele így egyre erőtlenebb.

A történet okosan behozta az előző film normális szereplőjét, hogy kontrasztba tudja helyezni a két nagyon furcsa testvérrel. Ez a hármas a legszórakoztatóbb dolog a filmben, és a dialógusaik is nagyon jól pörögtek. Az agy, az izom és az érzelem találkozik itt, de valahogy nem tudta felismerni a rendező, hogy ennél nem tud egy véletlenszerű lövöldözés a sivatagban arctalan rosszfiúk ellen izgalmasabb lenni. A történet vége altatónak hatott. Volt potenciál, de így kicsit lapos ez.

akció | dráma | krimi | thriller

Christian Wolffot Marybeth Medina pénzügyminisztériumi ügynök hozza elő rejtekhelyéről, miután egy hozzájuk közel álló személyt ismeretlen bérgyilkosok megölnek. A... több»

0