2019.09.02 10:58 MMcFly2015 Olvasottság: 263x
0

Philippe Lacheau és bandája megtriplázta az ökörséget...

A rettenetes magyar cím ellenére is moziban néztem meg. Megfogadtam a Felvigyázó után, hogy ha ezek a srácok filmet rendeznek, akkor azt moziban nézem meg, társasággal...

Philippe Lacheau korábbi munkái után ez teljesen más vonalat követ, mint amit eddig megszokhattuk. A maga módján minden filmjének volt egy kerek romantikus története, és a karakterek ,,szenvedése" volt emellett a fő poénforrás.

Philippe Lacheau és bandája megtriplázta az ökörséget...

Na most, itt egy épeszű történetről sem beszélhetünk, a kivitelezés pedig egyenesen a kreténség szintjén van. Az első fél órában ellenkeztem..., majd sikerült megadnom magam, és kitűnően szórakoztam rajta. Másfél órás tömény ökörség, amit a sztori helyett a látvány tud megfűszerezni. Paródia jellegű, pörgős akciójelenetek tarkítják az őrültnél őrültebb szituációkat, melyek olyan mennyiségben jönnek, hogy csak érthetetlenül pislogsz a látottakon.

A történet nem tudom, mennyire követte a film alapjául szolgáló képregényt, de szerintem ez lényegtelen. A film az első 5 percben a néző tudtára adja, milyen színvonalra számíthatunk, és a banda neve is már ismert a francia filmek világában, tehát aki elkezdi, tudhatja, mire ,,vállalkozik”.

Én remekül szórakoztam rajta, annak ellenére, hogy kulturáltabb filmes körben nem mernék ezzel dicsekedni. A Philippe Lacheau eddigi rendezésében készült produkciók mindig könnyesre röhögtettek, noha ebbe inkább kínosabb poénok jutottak. Éppen ezért le kell szögezni, hogy megtriplázta az ökörséget, ami miatt már átbillentünk a másik oldalra. Jó volt, de bármelyik filmjét megnézem szívesebben újra, mint ezt.

akció | krimi | vígjáték

Hogy kicsoda Nicky Larson? Egy vérprofi biztonsági szakember és magánkopó, aki nemcsak páratlan elméjéről, de ellenállhatatlan sármjáról is híres. Nicky legújabb küldetése... több»

0