Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
77

Nicky Larson: Ölni vagy kölni? (2018)

Nicky Larson et le parfum de Cupidon
Filmadatlap
 
39
Szereplők
13
Vélemények
10
Képek
3
Videók
 
P   2019. 12. 10.

legújabb vélemény

Lacheau és Boudali a francia Sandler-Schneider páros. Ebben a filmben is jók voltak, sikeresen lezsibbasztották az agyamat. Mondjuk nekem csak rá kell nézni Boudali fejére és kész vagyok. Egyre jobban tetszenek a francia vígjátékok.

 
indingo   2019. 08. 19.

Egy kedvelhető francia vígjáték, bár a szerelem és igazság szérum picit gyermeteggé teszi az egészet. Voltak benne megmosolyogtató jelenetek, de arcpirító poénok is.


 
Berto49   2019. 11. 25.

Eredeti műfaja: anime

Már a cím is erőltetett, agyzsibbasztó kitaláció, hát még a film! Részemről a két főszereplőt először láttam, ezután messze elkerülöm azt a filmet, amelyikben szerepelnek. Karakterük, humoruk nagyon messze esik az én ízlésemtől. Sikertelenül próbálkoztak legalább egy félmosolyt varázsolni az arcomra. A poénok többsége a férfiak bizonyos testrészére vonatkozott, ez meg édeskevés a sikerhez. Hol maradt a francia szellemesség? Igaz, kár is keresni egy japán manga alapján készült filmben, amelyről már Jackie Chan „Városi vadász” címmel is lehúzott egy bőrt.

 
TomÁcs   2019. 09. 24.

Egy újabb beteg francia film. A története aranyos, nem vitték túlzásba a romantikus szálat. Philippe Lacheau megint egy jó filmet hozott össze.

 
VvV   2019. 10. 30.

Ennyi baromságot egy filmben! De tetszett! A színésznő gyönyörű benne, Lacheau pedig egy igazi átváltozó művész.

 
Lonka   2019. 08. 20.

Kicsit jobbra számítottam. Voltak benne hatalmas baromságok, ami egyáltalán nem volt vicces. A története is picit erőltetett.

 
MMcFly2015   2019. 09. 02.

Philippe Lacheau és bandája megtriplázta az ökörséget...

A rettenetes magyar cím ellenére is moziban néztem meg. Megfogadtam a Felvigyázó után, hogy ha ezek a srácok filmet rendeznek, akkor azt moziban nézem meg, társasággal... Philippe Lacheau korábbi munkái után ez teljesen más vonalat követ, mint amit eddig megszokhattuk. A maga módján minden filmjének volt egy kerek romantikus története, és a karakterek ,,szenvedése" volt emellett a fő poénforrás. Na most, itt egy épeszű történetről sem beszélhetünk, a kivitelezés pedig egyenesen a kreténség szintjén van. Az első fél órában ellenkeztem..., majd sikerült megadnom magam, és kitűnően szórakoztam rajta. Másfél órás tömény ökörség, amit a sztori helyett a látvány tud megfűszerezni. Paródia jellegű, pörgős akciójelenetek tarkítják az őrültnél őrültebb szituációkat, melyek olyan mennyiségben jönnek, hogy csak érthetetlenül pislogsz a látottakon. A történet nem tudom, mennyire követte a film alapjául szolgáló képregényt, de szerintem ez lényegtelen. A film az első 5 percben a néző tudtára adja, milyen színvonalra számíthatunk, és a banda neve is már ismert a francia filmek világában, tehát aki elkezdi, tudhatja, mire ,,vállalkozik”. Én remekül szórakoztam rajta, annak ellenére, hogy kulturáltabb filmes körben nem mernék ezzel dicsekedni. A Philippe Lacheau eddigi rendezésében készült produkciók mindig könnyesre röhögtettek, noha ebbe inkább kínosabb poénok jutottak. Éppen ezért le ke... több»

A film összbevétele 13 380 870 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 10 548 160 forintot termelt. A hazai mozik összesen 7 260 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Philippe Lacheau elmondta, hogy nagyon izgult, miután Pamela Anderson igen mondott a szerepre. "Igazán meglepett, hogy elvállalta. És akkor hirtelen nyomást éreztem: nagyon rossz az angolom, és nem tudom, miként kell kezelni egy amerikai sztárt egy forgatáson. Vajon mindent meg fog tenni, amit kérek tőle? Lesznek extravagáns elvárásai? Szerencsére hamar választ kaptam a kérdéseimre, a találkozónk nagyszerű volt."

(hp)
 

Philippe Lacheau a szerepre való felkészülés során nyolc hónapon keresztül szigorú edzéstervet és étrendet követett, melynek végére 8 kiló izmot szedett fel.

(hp)
 

Annak érdekében, hogy minél jobban elmerülhessenek az eredeti magna hangulatában Julien Arruti, Philippe Lacheau és fivére, Pierre Lacheau valamint Pierre Dudan (ugyanaz a csapat, akik a Babysitting: A felvigyázó-n is együtt dolgoztak) 144 epizódot néztek meg a francia tévékben is sugárzott animációs sorozatból, valamint az eredeti manga 37 számát tanulmányozták át alaposan.

(hp)
 

Philippe Lacheau egy interjúban elmondta, milyen nehézségek árán szerezte meg a megfilmesítési jogokat. "Megkerestem a Sony Pictures Entertainment France elnökét, Stéphane Huard-t, hogy a segítségét kérjem. A stúdió amerikai és japán leányvállalatainak segítségével végül lehetőségem nyílt személyesen is találkozni a manga szerzőjével, Tsukasa Hojoval, aki azt kérte, hadd olvassa el a forgatókönyvet előbb. Nyolc hónapig dolgoztam a szkripten, majd a forgatókönyvvel a hónom alatt jókora gyomorideggel elmentem hozzá. 48 órával később megszületett a döntés: Imádta!" - mesélte boldogan a rendező.

(hp)
 

A film rendezője, Philippe Lacheau elmondása szerint a 90-es években a francia tévéket is meghódító Nicky Larson anime az egyik kedves animációs sorozata.

(hp)
 

A film mellékszereplői között a Baywatch egykori szexszimbólumát, Pamela Andersont is megtaláljuk.

(hp)
 

A film alapjául szolgáló manga alkotója, Tsukasa Hojo személyesen hagyta jóvá az adaptációt a forgatókönyv elolvasása után.

(hp)
 

A Nicky Larson: Ölni vagy kölni? a City Hunter (más néven: Nicky Larson in France) című japán mangasorozat adaptációja.

(hp)
 

Az eredeti filmcím szó szerint fordítása a következő lenne: Nicky Larson és Cupido parfümje.

(hp)
 

A film Oroszországban Playboy titkosügynök/Beépített playboy címmel került a mozikba (Undercover Playboy).

(hp)
 
Szép nők, némi akció, helyenként fordulatok és mókás helyzetkomikumok váltják egymást. több»
 
A Nicky Larson - Ölni vagy kölni? egy igazi francia stílusú vígjáték, amely a műfaj kedvelőinek minden bizonnyal tetszeni fog, még az erősebb szexuális poénjai ellenére is. Aki viszont nem vevő az ilyen humorra, annak lehet csak helyenként lesz szórakoztató. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.