Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77%

Nicky Larson: Ölni vagy kölni? (2018)

Nicky Larson et le parfum de Cupidon
Filmadatlap
 
31
Szereplők
14
Vélemények
10
Képek
3
Videók
 
Timcsi   2020. 09. 08.

legújabb vélemény

0

Nagyon jó kis francia vígjáték. Történetben kicsit elrugaszkodott a valóságtól, de ez sok komikus jelenetet szült.

 
indingo   2019. 08. 19.

0

Egy kedvelhető francia vígjáték, bár a szerelem és igazság szérum picit gyermeteggé teszi az egészet. Voltak benne megmosolyogtató jelenetek, de arcpirító poénok is.


 
VvV   2019. 10. 30.

1

Ennyi baromságot egy filmben! De tetszett! A színésznő gyönyörű benne, Lacheau pedig egy igazi átváltozó művész.

 
Berto49   2019. 11. 25.

0
Eredeti műfaja: anime

Már a cím is erőltetett, agyzsibbasztó kitaláció, hát még a film! Részemről a két főszereplőt először láttam, ezután messze elkerülöm azt a filmet, amelyikben szerepelnek. Karakterük, humoruk nagyon messze esik az én ízlésemtől. Sikertelenül próbálkoztak legalább egy félmosolyt varázsolni az arcomra. A poénok többsége a férfiak bizonyos testrészére vonatkozott, ez meg édeskevés a sikerhez. Hol maradt a francia szellemesség? Igaz, kár is keresni egy japán manga alapján készült filmben, amelyről már Jackie Chan „Városi vadász” címmel is lehúzott egy bőrt.

 
TomÁcs   2019. 09. 24.

0

Egy újabb beteg francia film. A története aranyos, nem vitték túlzásba a romantikus szálat. Philippe Lacheau megint egy jó filmet hozott össze.

 
Lonka   2019. 08. 20.

0

Kicsit jobbra számítottam. Voltak benne hatalmas baromságok, ami egyáltalán nem volt vicces. A története is picit erőltetett.

 
MMcFly2015   2019. 09. 02.

0
Philippe Lacheau és bandája megtriplázta az ökörséget...

A rettenetes magyar cím ellenére is moziban néztem meg. Megfogadtam a Felvigyázó után, hogy ha ezek a srácok filmet rendeznek, akkor azt moziban nézem meg, társasággal... Philippe Lacheau korábbi munkái után ez teljesen más vonalat követ, mint amit ... teljes kritika»

Galéria (10)

Videók (3)

A film összbevétele 13 380 870 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 10 548 160 forintot termelt. A hazai mozik összesen 7 260 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Philippe Lacheau elmondta, hogy nagyon izgult, miután Pamela Anderson igen mondott a szerepre. "Igazán meglepett, hogy elvállalta. És akkor hirtelen nyomást éreztem: nagyon rossz az angolom, és nem tudom, miként kell kezelni egy amerikai sztárt egy forgatáson. Vajon mindent meg fog tenni, amit kérek tőle? Lesznek extravagáns elvárásai? Szerencsére hamar választ kaptam a kérdéseimre, a találkozónk nagyszerű volt."

(hp )
 

Philippe Lacheau a szerepre való felkészülés során nyolc hónapon keresztül szigorú edzéstervet és étrendet követett, melynek végére 8 kiló izmot szedett fel.

(hp )
 

Annak érdekében, hogy minél jobban elmerülhessenek az eredeti magna hangulatában Julien Arruti, Philippe Lacheau és fivére, Pierre Lacheau valamint Pierre Dudan (ugyanaz a csapat, akik a Babysitting: A felvigyázó-n is együtt dolgoztak) 144 epizódot néztek meg a francia tévékben is sugárzott animációs sorozatból, valamint az eredeti manga 37 számát tanulmányozták át alaposan.

(hp )
 

Philippe Lacheau egy interjúban elmondta, milyen nehézségek árán szerezte meg a megfilmesítési jogokat. "Megkerestem a Sony Pictures Entertainment France elnökét, Stéphane Huard-t, hogy a segítségét kérjem. A stúdió amerikai és japán leányvállalatainak segítségével végül lehetőségem nyílt személyesen is találkozni a manga szerzőjével, Tsukasa Hojoval, aki azt kérte, hadd olvassa el a forgatókönyvet előbb. Nyolc hónapig dolgoztam a szkripten, majd a forgatókönyvvel a hónom alatt jókora gyomorideggel elmentem hozzá. 48 órával később megszületett a döntés: Imádta!" - mesélte boldogan a rendező.

(hp )
 

A film rendezője, Philippe Lacheau elmondása szerint a 90-es években a francia tévéket is meghódító Nicky Larson anime az egyik kedves animációs sorozata.

(hp )
 

A film mellékszereplői között a Baywatch egykori szexszimbólumát, Pamela Andersont is megtaláljuk.

(hp )
 

A film alapjául szolgáló manga alkotója, Tsukasa Hojo személyesen hagyta jóvá az adaptációt a forgatókönyv elolvasása után.

(hp )
 

A Nicky Larson: Ölni vagy kölni? a City Hunter (más néven: Nicky Larson in France) című japán mangasorozat adaptációja.

(hp )
 

Az eredeti filmcím szó szerint fordítása a következő lenne: Nicky Larson és Cupido parfümje.

(hp )
 

A film Oroszországban Playboy titkosügynök/Beépített playboy címmel került a mozikba (Undercover Playboy).

(hp )
 
Szép nők, némi akció, helyenként fordulatok és mókás helyzetkomikumok váltják egymást. több»
 
A Nicky Larson - Ölni vagy kölni? egy igazi francia stílusú vígjáték, amely a műfaj kedvelőinek minden bizonnyal tetszeni fog, még az erősebb szexuális poénjai ellenére is. Aki viszont nem vevő az ilyen humorra, annak lehet csak helyenként lesz szórakoztató. több»