Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73

Nicky Larson: Ölni vagy kölni? (2018)

Nicky Larson et le parfum de Cupidon
Filmadatlap
 
39
Szereplők
9
Vélemények
10
Képek
3
Videók
 
indingo   2019. 08. 19.

Egy kedvelhető francia vígjáték, bár a szerelem és igazság szérum picit gyermeteggé teszi az egészet. Voltak benne megmosolyogtató jelenetek, de arcpirító poénok is.

 
TomÁcs   2019. 09. 24.

Egy újabb beteg francia film. A története aranyos, nem vitték túlzásba a romantikus szálat. Philippe Lacheau megint egy jó filmet hozott össze.


 
VvV   2019. 10. 30.

Ennyi baromságot egy filmben! De tetszett! A színésznő gyönyörű benne, Lacheau pedig egy igazi átváltozó művész.

 
MMcFly2015   2019. 09. 02.
Philippe Lacheau és bandája megtriplázta az ökörséget...

A rettenetes magyar cím ellenére is moziban néztem meg. Megfogadtam a Felvigyázó után, hogy ha ezek a srácok filmet rendeznek, akkor azt moziban nézem meg, társasággal... Philippe Lacheau korábbi munkái után ez teljesen más vonalat követ, mint amit eddig megszokhattuk. A maga módján minden filmjének volt egy kerek romantikus története, és a karakterek ,,szenvedése" volt emellett a fő poénforrás. Na most, itt egy épeszű történetről sem beszélhetünk, a kivitelezés pedig egyenesen a kreténség szintjén van. Az első fél órában ellenkeztem..., majd sikerült megadnom magam, és kitűnően szórakoztam rajta. Másfél órás tömény ökörség, amit a sztori helyett a látvány tud megfűszerezni. Paródia jelleg... több»

 
Lonka   2019. 08. 20.

Kicsit jobbra számítottam. Voltak benne hatalmas baromságok, ami egyáltalán nem volt vicces. A története is picit erőltetett.

 
Szép nők, némi akció, helyenként fordulatok és mókás helyzetkomikumok váltják egymást. több»
 
A Nicky Larson - Ölni vagy kölni? egy igazi francia stílusú vígjáték, amely a műfaj kedvelőinek minden bizonnyal tetszeni fog, még az erősebb szexuális poénjai ellenére is. Aki viszont nem vevő az ilyen humorra, annak lehet csak helyenként lesz szórakoztató. több»

A film 10 548 160 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 7 260 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Philippe Lacheau elmondta, hogy nagyon izgult, miután Pamela Anderson igen mondott a szerepre. "Igazán meglepett, hogy elvállalta. És akkor hirtelen nyomást éreztem: nagyon rossz az angolom, és nem tudom, miként kell kezelni egy amerikai sztárt egy forgatáson. Vajon mindent meg fog tenni, amit kérek tőle? Lesznek extravagáns elvárásai? Szerencsére hamar választ kaptam a kérdéseimre, a találkozónk nagyszerű volt."

(hp)
 

Philippe Lacheau a szerepre való felkészülés során nyolc hónapon keresztül szigorú edzéstervet és étrendet követett, melynek végére 8 kiló izmot szedett fel.

(hp)
 

Annak érdekében, hogy minél jobban elmerülhessenek az eredeti magna hangulatában Julien Arruti, Philippe Lacheau és fivére, Pierre Lacheau valamint Pierre Dudan (ugyanaz a csapat, akik a Babysitting: A felvigyázó-n is együtt dolgoztak) 144 epizódot néztek meg a francia tévékben is sugárzott animációs sorozatból, valamint az eredeti manga 37 számát tanulmányozták át alaposan.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.