Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
77

Nicky Larson: Ölni vagy kölni? (2018)

Nicky Larson et le parfum de Cupidon
Filmadatlap
 
39
Szereplők
13
Vélemények
10
Képek
3
Videók

Érdekességek: Nicky Larson: Ölni vagy kölni? (2018)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film összbevétele 13 380 870 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 10 548 160 forintot termelt. A hazai mozik összesen 7 260 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Philippe Lacheau elmondta, hogy nagyon izgult, miután Pamela Anderson igen mondott a szerepre. "Igazán meglepett, hogy elvállalta. És akkor hirtelen nyomást éreztem: nagyon rossz az angolom, és nem tudom, miként kell kezelni egy amerikai sztárt egy forgatáson. Vajon mindent meg fog tenni, amit kérek tőle? Lesznek extravagáns elvárásai? Szerencsére hamar választ kaptam a kérdéseimre, a találkozónk nagyszerű volt."

(hp)
 

Philippe Lacheau a szerepre való felkészülés során nyolc hónapon keresztül szigorú edzéstervet és étrendet követett, melynek végére 8 kiló izmot szedett fel.

(hp)
 

Annak érdekében, hogy minél jobban elmerülhessenek az eredeti magna hangulatában Julien Arruti, Philippe Lacheau és fivére, Pierre Lacheau valamint Pierre Dudan (ugyanaz a csapat, akik a Babysitting: A felvigyázó-n is együtt dolgoztak) 144 epizódot néztek meg a francia tévékben is sugárzott animációs sorozatból, valamint az eredeti manga 37 számát tanulmányozták át alaposan.

(hp)
 

Philippe Lacheau egy interjúban elmondta, milyen nehézségek árán szerezte meg a megfilmesítési jogokat. "Megkerestem a Sony Pictures Entertainment France elnökét, Stéphane Huard-t, hogy a segítségét kérjem. A stúdió amerikai és japán leányvállalatainak segítségével végül lehetőségem nyílt személyesen is találkozni a manga szerzőjével, Tsukasa Hojoval, aki azt kérte, hadd olvassa el a forgatókönyvet előbb. Nyolc hónapig dolgoztam a szkripten, majd a forgatókönyvvel a hónom alatt jókora gyomorideggel elmentem hozzá. 48 órával később megszületett a döntés: Imádta!" - mesélte boldogan a rendező.

(hp)
 

A film rendezője, Philippe Lacheau elmondása szerint a 90-es években a francia tévéket is meghódító Nicky Larson anime az egyik kedves animációs sorozata.

(hp)
 

A film mellékszereplői között a Baywatch egykori szexszimbólumát, Pamela Andersont is megtaláljuk.

(hp)
 

A film alapjául szolgáló manga alkotója, Tsukasa Hojo személyesen hagyta jóvá az adaptációt a forgatókönyv elolvasása után.

(hp)
 

A Nicky Larson: Ölni vagy kölni? a City Hunter (más néven: Nicky Larson in France) című japán mangasorozat adaptációja.

(hp)
 

Az eredeti filmcím szó szerint fordítása a következő lenne: Nicky Larson és Cupido parfümje.

(hp)
 

A film Oroszországban Playboy titkosügynök/Beépített playboy címmel került a mozikba (Undercover Playboy).

(hp)
 

A film a harmadik helyen nyitott a francia hétvégi bevételi toplistán 3,1 millió Euróval. A Nicky Larson: Ölni vagy kölni?-re Franciaországban 1,6 milliónál is több jegyet értékesítettek, a film hazai bevétele pedig megközelítette a 13 millió Eurót.

(hp)
 

Nicky Larson: Ölni vagy kölni? vegyes fogadtatásban részesült a kritikusok és a nézők körében. Míg előbbiek 2,8 pontra értékelték a vígjátékot (26 szemlézett cikk), addig a nézők 4,2-e a lehetséges ötből (4823 szavazat) az Allocine francia filmadatbázisban (2019. július).

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.