2023.10.23 20:49 Ahoj poplacsek Olvasottság: 1318x
0

5/10 – Cruise hajbeültetése csinire sikerült

Klasszikusnak tűnő akciófilm komikus pillanatokkal. Pár B múvis elem az első órából: A nukleáris pokolgépen van egy kijelző, amin a visszaszámláló mellett sugárveszély ikon villog. Ez a pokolgép aztán átmegy találós kérdés generátorba is. Az oroszok durva harmadik generációs Los Angeles-i akcentussal beszélnek, 2023-ban már azért illene pár anyanyelvű utószinkronszínészre rákölteni pár száz, vagy akár pár ezer dollárt egy 291 millió dolláros költségvetésű film esetében.

Vagy ha nincs rá annyi, akkor legalább kimondatni Google Translate-tel, és azt alájátszani. Van a filmben egy naaagyon fontos kulcs, ami két részből áll, az egyiken piros, a másikon fehér ledek vannak. Az oroszoknak van róla dokumentációja. A kulcs két felét ábrázolja axonometrikus műszaki rajz nézetben, a piros ledes kulcs mellett piros (красный), a fehér mellett fehér (белый) felirattal, más adat nem látható a doksiban.

5/10 – Cruise hajbeültetése csinire sikerült

Erről aztán hőseink egy titkos helyiségben beszélgetnek hosszasan. A helyiség vélhetően föld alatt van és hatalmas, és az egyéb minimalista berendezés mellett az enteriőrhöz jól passzoló színű és mintájú, teniszpálya méretű szőnyeg van benne, nyilván. A gonosz mesterséges intelligencia megtámadja a világ hírszerzési hálózatait, ezért védekezésből igyekeznek mindent kiprintelni, mielőtt baj lesz. Én lehet, hogy csinálnék inkább offline backupokat, de mindegy. És még számtalan ilyesmi. Hát a mai napra idáig tudom a történetet. Még egy másik napon adok az egésznek egy újabb esélyt, mert azért nem adtam fel, megnézem, ha a fene fenét eszik is.

akció | kaland | thriller

SkyShowtime (2024.02.09.)

Hat világszerte népszerű epizód után újabb akció kémfilmmel bővül a több milliárd dolláros Mission Impossible franchise a főszerepben az Ethan Huntot alakító Tom Cruise-zal... több»

0