Jó látni, hogy egyre több ilyen minőségű sorozat érkezik. Azt hiszem, a szimpátiám amiatt is töretlen a sorozat irányába, mert ezt nem húzták több évadosra, mindenféle sallanggal elnyújtva. Az öt rész egy komplett filmet ad ki, csupán minden részben valahová máshová kerül a hangsúly, ami szerintem bravúros.
Végig fenntartotta az érdeklődésemet, alig vártam az újabb és újabb részeket. Persze ez adódik az alaptéma érdekességéből is.
Fontos még a kifogástalan színészválasztás. Imádtam, hogy nem tökéletes szépségidolokat csináltak belőlük korhű ruhákban, hanem valóban hihetően néztek ki és játszották a szerepeket.
Abszolút érdemes belekezdeni.
Jó látni, hogy egyre több ilyen minőségű sorozat érkezik. Azt hiszem, a szimpátiám amiatt is töretlen a sorozat irányába, mert ezt nem húzták több évadosra, mindenféle sallanggal elnyújtva. Az öt rész egy komplett filmet ad ki, csupán minden részben valahová máshová kerül a hangsúly, ami szerintem bravúros. Végig fenntartotta az érdeklődésemet, alig vártam az újabb és újabb részeket. Persze ez adódik az alaptéma érdekességéből is. Fontos még a kifogástalan színészválasztás. Imádtam, hogy nem tökéletes szépségidolokat csináltak belőlük korhű ruhákban, hanem valóban hihetően néztek ki és játszották a szerepeket. Abszolút érdemes belekezdeni.