2024.01.31 10:54 Piczil Zsolt Olvasottság: <100x
0

Kell nekünk woke fantasy? Nem! Egyébként jó EZ a woke fantasy? Igen! III. fejezet

A film számomra teljesen élvezhető, szórakoztató volt. Mint képregényfilm tökéletes, ugyanakkor a pénztáraknál megbukott. Brie Larson jól játszott, még ha nem is értettem a teljes alakítását mindenhol. Pl.

én úgy tudtam, ha egy ember szembogara körül teljesen látjuk a szemfehérjét, akkor vagy abszolút pánikban van, vagy őrjöngő dühben. És nekem nem esett le, hogy Marvel Kapitány éppen rettentő zavarban van a húsz éve nem látott kvázi fogadott lányával kapcsolatban. Én arra tippeltem, a szöszi kicsit pszichóvá vált az űrben. Már csak azért is, mert Marvel Kapitány addigra kiirtott vagy 50 000 intelligens létformát, így azt gondolnád, nem nagyon hatódik meg semmitől.

Kell nekünk woke fantasy? Nem! Egyébként jó EZ a woke fantasy? Igen! III. fejezet

De a család az család. Közben viszont a moziközönség telítődött a woke és feminista, LMBTQ propagandával, ezért bojkottálta a filmet. És tényleg, mutass már a történetben EGYETLEN EGY fehér férfit is. Vagy egy olyan szuperhőst/szupergonoszt, aki nem nő. Nahát! Pedig egy (amúgy földi eredetű) fantasy történetben igazán reprezentálhatták volna nemcsak a leszbikus családi életet, hanem az igencsak mindenhol megtalálható (és aktív) fehér európai FÉRFIT is. Egyébként Brie Larson nekem bejön Disney hercegnőként, a táncos betét fergeteges volt, feldobott, megnevetettet. Szerintem teljesen bele illik egy ilyen űr-képregény-fantasy történetbe, mert könyörgöm, azért nézek ilyet, mert várom a történet (és történet írók) sziporkázását! A végén a Macskák c. musical zenebetét szintén betalált, remek volt hangulatban, gondolatban. Ilyen szórakoztató egy JÓ képregényfilm. Persze én azt is megértem, a nép, az istenadta nép telítődött a multikultival meg az állandó és nagyon ostoba kampány lózungokkal. Én akkor is kiállok a Marvelek mellett, ez a film (legalábbis számomra) többször nézhető, szórakoztató remekmű. De az is igaz, a táncos indiai boolywoodi filmkultúrából nekem ennyi elég volt. Mint ahogy azért is tökéletes a film, mert nem adagolta túl a pakisztáni családi mechanika bemutatását, pont határértéken megálltak, így maradt 100 százalékosan szórakoztató. Összehasonlítási alapnak ott a Kék Bogár film, ami meg teljes csőd minden szempontból.

58 Marvelek  (2023)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Marvel Kapitány, azaz Carol Danvers visszatér, a fenyegető veszéllyel szemben azonban ezúttal sem marad segítség nélkül, hiszen csatlakozik hozzá Monica Rambeau és Ms. Marvel.... több»

0