2024.01.24 20:21 Erik Csok Olvasottság: 124x
0

A sorozatok Hetedikje!

2014. január 12-én láthattam e sorozat első évadjának első részét, és ennek apropóján én most 2024-ben kezdtem el ugyanezen a napon nézni ennek a sorozatnak az első évadját! Most végeztem az utolsó résszel, és nem találok szavakat! Igazság szerint még nyáron én elkezdtem egyszer nézni, de csak 4 részig jutottam, nem azért mert rossz volt, hanem csak így alakult valahogy. De mekkora vétek, hogy én nem folytattam akkor, ugyanis ezt ha valaki elkezdi, akkor muszáj a végére érnie, és ezt meg is teszi az első évad, egyszerűen be szippantja a nézőt! Nagyon-nagyon tetszett nekem ez az évad, a többi évad nem érdekel, ugyanis nem szeretem azt, hogy más szereplők vannak egy folytatásban, de ez legyen az én problémám. Itt viszont a környék, a zenék és a nyomozás is nagyon jól ki van dolgozva, izgalmas, unatkozni a néző tuti nem fog rajta, tele van nagyon jó jelenetekkel és a karakterek is nagyon kidolgozottak! Két nagyon különálló karaktert látunk, akik között viszont megvan a kémia, és a sorozatban el hangzanak fontos kérdések és monológok a világról, vallásról, ez a filozófiai rész pedig nagyon beleillik az egészbe.

Mindez viszont mit sem érne színészek nélkül, mert Woody Harrelsonról tudjuk, hogy ő mindenben zseniális (itt is), de Matthew McConaughey, ez az ember itt komolyan a mennybe ment! Élete alakítását nyújtja itt szerintem, Rustin Cohle karakterét meg konkrétan rá írták, új oldaláról ismerjük meg, de messze ő az egyik legjobb dolog a sorozatban! Szerintem a sorozatok „Hetedikje”, amúgy eszembe is jutott ez a film a nézése közben, mert tényleg hasonlítanak. Akit érdekel, az nézze meg, mert tényleg megéri, én nagyon örülök, hogy láthattam! Bár több ilyen sorozat lenne!

dráma | krimi | misztikus | thriller

Marty Hart és Rust Cohle együtt dolgoztak egy ügyön még a kilencvenes években, amely úgy tűnik, örökre tönkretette munkájukat és magánéletüket egyaránt. A két nyomozó... több»

0