Itt az volt nagyon zavaró a számomra, hogy szerintem derék rendezőnk (Sylvain White) kissé belekavarodott a „Halász” sztorijába.
Nem volt túl egységes a koncepció, és a forgatókönyv is lapos és igencsak unalmas lett! Nem állítom, hogy nézhetetlen, de szerintem feleslegesen készítették el...
Michael D. Weiss nem túl „okosan” hozta össze a filmet, nem fogta meg az első két mozifilm lényegét!
Broken Ridge városában is elkezd pusztítani a „Halász”, hiszen a fiatalok, a szép Amber (Brooke Nevin), Colby (David Paetkau), PJ (Clayton Taylor), a szexi Zoe (Torrey DeVitto), a kissé pökhendi Roger (Seth Packard) egy kisebb viccet csinálnak a kárára...
Ám PJ hamar az árnyak birodalmában találja magát, és a többiek rémülten megegyeznek, hogy nagyon is csendben maradnak...
A banda szétszéled, de Amber majd egy év múlva visszatér a kisvárosba, és látja, hogy semmi sem változott!
Természetesen nemsokára megy az üzenet: „Tudom, mit csináltál tavaly nyáron”.
Természetesen itt is mennek az öldöklések, hasít a kampó, sokan meghalnak, és a „Halász” is rendben van, csak így, hogy a szereplőgárda más, más helyszín, és a kissé vakon tapogatózás a „miértek” miatt...
Ráfűztek, sőt inkább ráerőltettek egy filmet az első kettőre, és szerintem ezt már nehezen bírja el a trilógia...
Bár ahogy olvasom, lassan tetralógia lesz belőle...
A színészi teljesítmények sem voltak túl izmosak, és az operatőri munka, amit Stephen M. Katz jegyzett, sem nyerte el a tetszésemet!
Jason Salonen, innen üzenem, hogy a reflektorokból kicsit többet az esti jeleneteknél, mert néha „vakon” voltam!
Voltak biztató jelenetek, voltak rosszabbak, egy mindenben közepes slasher, amit nem gond kihagyni, de ha már elkezdődött, nézd meg!
Az IMDb-n 14 ezer vélemény után 3,4/10-es, a TMDB-n 375 szavazat után 42%!
Nálam három halovány csillag és 41%!
Francia hagymaleves, fokhagymás, pirított kenyérkockákkal...
Majd egy kis dobos torta, természetesen házilag, és zserbó...
Mert az élet édes is (néha)...

Néhány coloradói fiatal megjárja a poklok poklát a Tudom, mit tettél tavaly nyáron sorozat legújabb részében. Mikor egy balul sikerült július 4-i ugratás egyik barátjuk... több»
Szereplők: Torrey DeVitto, Don Shanks, Michael Flynn, David Paetkau, Brooke Nevin