2024.06.10 12:24 Piczil Zsolt Olvasottság: <100x
1

Mozifilmnek megvágva, 2 órás időtartammal 10/10 élmény lehetett VOLNA.

Egyre inkább rühelem a sorozatgyártási kényszert, aminek köszönhetően kaptunk egy Kenobi mozifilm helyet egy Kenobi sorozatot. De ha már Az Akolitus eleve sorozat, akkor miért nem JÓ sorozat forgatókönyvet dobtak össze? Szerintem ha az író-rendező RÁ LETT VOLNA KÉNYSZERÍTVE a 2 órás futamidőre (és semmi folytatás), baromi jó Star Wars MOZIFILMET rakott volna le elénk. Mert őszintén, haverok, ez a sorozat tele volt remek jelenetekkel pl. : A konkrét LÉZERKARD párbajok.

Sol mester karaktere (és magyar szinkronja). Űrhajó üldözés meteor gyűrűben. A Cyber kristály kivéreztetése. Csak éppen a játékidő miatt (meg mert KELL a woke tartalom) telepakolta rosszabbnál rosszabb gondolatokkal, jelenetekkel.

Mozifilmnek megvágva, 2 órás időtartammal 10/10 élmény lehetett VOLNA.

Amiket már MINDENKI leírt, tehát én nem is térek ki rájuk. Szerintem nem a teljes bojkott a megoldás, hanem a mű teljes újraszerkesztése a házi stúdiótokban. Én így tettem, és kaptam egy SZUPER SW mozifilmet. De hogy ne kezdjenek woke pártiak csaholni, gyorsan leírom NEKEM mozifilmben van meg a Kenobi és az Ahsoka is. Mert nekem elsősorban a sorozat formátummal van bajom, tudjátok azzal amire Lucas a következőt nyilatkozta régen: Hogy a Star Wars mint TV sorozat? Szerintem ezek a történetek mozivászonra valók, nem TV sorozatnak. Persze, azóta sok víz lefolyt a Dunán, az Öreg közreműködött TV sorozat elkészítésében (Klónok háborúja), meg el is adta a teljes SW jogokat. Hát változik a világ, Zack Snyder pl. már eleve úgy készített játékfilmet, hogy kettő változatban adja közre. Egy pol correct, egy csöcsös gore változatban. Lehet, elöbb-útóbb bejön az amit még régebben írtam itt (a bemutatkozómban): "Lehet hogy 20 év múlva olyan digitális filmeket fognak kiadni amik IGAZODNAK MINDEN EGYES FILMNÉZŐ alkatához, egyéniségéhez. Befogadóként külön-külön történettel, befejezéssel. Lehet hogy nem is kell 20 év, az informatika fejlődése, és az AI uralomra törése hamarabb megoldja ezt a kérdést. Gondoljatok csak a festészetre aktuálisan. Remélem hogy a megváltozott virtuális világban is megmaradok filmrajongónak. "

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

A sorozat a Csillagok háborúja világába kalauzolja a nézőt, azokba az időkbe, amikor a Galaktikus Köztársaság a végnapjait élte. Figyelemmel kísérhetjük az árnyékokban... több»

1