2016.02.25 19:30 moov18 Olvasottság: <100x
0

Kerülendő film

Nos, ez valami elképesztően gyengére sikerült. Az eleje egészen jól indult: a veterán kemény gyerek, az ő barátnője valamint ezek szerencsétlen haverja, útnak indul megkeresni az egy esztendeje nyomtalanul eltűnt szerelmespárt Jesse-t és Nicole-t. Aki az első részt látta, úgyis tudja nagyjából miről van szó, a történet egy évvel később veszi fel a fonalat. A film nagyon lassan indul be, alig-alig történik valami az elején.

Persze megy a vérengzés ezerrel, előkerülnek a szögbelövők, fúrók illetve minden olyan eszköz amivel szépen lehet kínozni a jó népet. Nem tetszett ez a szellemes dolog. A végén már nem tudtam, hogy ki élt-ki halt. Ez a szemgolyós dolog tehát valahogy nekem nem jött be.

Kerülendő film

Jobb lett volna, ha a gyilkosunkat meghagyjuk egy létező embernek elborult aggyal, mintsem belekeverjük ezt a kísértetes fűszert. A filmvégi csavar mondjuk tetszett, amikor az ágyban fekszenek, tehát a finálé bejövős volt. A repertoárból külön kiemelném a budis jelenetet, amikor is a fülkével együtt fejre állítják a szarkasztikus karakterünket, na ott a néző könnyen együtt érezhet a filmbeli szereplővel, még nézni is rossz volt! Egyszerre kapott el a röhögőgörcs illetve a sírógörcs. Röviden: az első rész úgy-ahogy a maga nemében még jónak is nevezhető, feszített volt, döbbenetes. Itt viszont teljesen kiszívják belőle a feszültséget, izgalmat, helyette öncélú kínzásokkal tarkítják, és belekevertek nekünk egy kísértetsztorit. Persze már az első részben is volt benne egy-két szellem, de itt aztán már teljesen új értelmet ad az egésznek. Szerintem nem jó, kerülendő!

0