Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
56
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
2
Képek
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
SzFa   2018. 09. 10.

legújabb vélemény

Számomra ez a rész jobb volt, mint az első. Szerencsére én hamarabb láttam, mert nekem a címről nem derült ki, hogy ez már nem az első rész. A történet így már nem is volt olyan érthetetlen, habár lényege még most sincs. Volt benne néhány emlékezetes rész, de nem nyeri el nálam a hónap legjobb filmje címet.

 
moov18   2016. 02. 25.

Kerülendő film

Nos, ez valami elképesztően gyengére sikerült. Az eleje egészen jól indult: a veterán kemény gyerek, az ő barátnője valamint ezek szerencsétlen haverja, útnak indul megkeresni az egy esztendeje nyomtalanul eltűnt szerelmespárt Jesse-t és Nicole-t. Aki az első részt látta, úgyis tudja nagyjából miről van szó, a történet egy évvel később veszi fel a fonalat. A film nagyon lassan indul be, alig-alig történik valami az elején. Persze megy a vérengzés ezerrel, előkerülnek a szögbelövők, fúrók illetve minden olyan eszköz amivel szépen lehet kínozni a jó népet. Nem tetszett ez a szellemes dolog. A végén már nem tudtam, hogy ki élt-ki halt. Ez a szemgolyós dolog tehát valahogy nekem nem jött be. Job... több»

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.