57% 51 szavazat
Pihenő a pokolban: Ne nézz hátra!

Pihenő a pokolban: Ne nézz hátra!

Rest Stop: Don't Look Back
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
17
Szereplők (17)
2
Képek (2)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy évvel ezelőtt a Pihenő a pokolban könyörtelen gyilkosa megkínozta és megölte Jesse-t és Nicole-t, a két fiatal utazót. Most újabb három gyanútlan vándor érkezik az eltűnt páros után kutatva, így a gyilkos már kezdheti is élezni szörnyű kínzóeszközeit, hogy ezúttal még brutálisabb vérontást rendezzen. És nincs egyedül. A jó öreg Winnebago lakóbusz élőhalott utasaival ismét az országutat rója, ráadásul Jesse és Nicole szellemei bosszút szomjaznak és nem kímélnek senkit.

Rendező: Shawn Papazian
Forgatókönyvíró: John Shiban
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2008.09.30.
 
2018.09.10 SzFa

legújabb vélemény

Számomra ez a rész jobb volt, mint az első. Szerencsére én hamarabb láttam, mert nekem a címről nem derült ki, hogy ez már nem az első rész. A történet így már nem is volt olyan érthetetlen, habár lényege még most sincs. Volt benne néhány emlékezetes rész, de nem nyeri el nálam a hónap legjobb filmje címet.

0
 
2016.02.25 moov18

Kerülendő film

Nos, ez valami elképesztően gyengére sikerült. Az eleje egészen jól indult: a veterán kemény gyerek, az ő barátnője valamint ezek szerencsétlen haverja, útnak indul megkeresni az egy esztendeje nyomtalanul eltűnt szerelmespárt Jesse-t és Nicole-t. Ak... Teljes kritika

0