2022.08.04 10:58 Yosihiro Olvasottság: <100x
1

Én úgy látom semmi nem változott az első részhez képest. Itt is a zene az ami szerintem tartja a filmet. A képesség kialakulása és gyakorlása néhol jó néhol pedig túl gyermekies lett. Nálam ez a kettősség az ami zavar, hogy az egyik pillanatban még gyermekies dolgok játszódnak aztán hasonlít tényleg egy Marvel szinthez.

A történet nem lenne rossz, de valahol mégis kisiklást érzek pl Zoe-val kapcsolatban meg a két nyomozóval is ez a helyzet. Nálam nem MsMarvel a világ megmentője bár zenei érzéke és némi tánctudás biztosan van. Talán a legaranyosabb megjelenítés ebben a részben a szerelemé volt ami talán megérdemelt volna négy csillagot, de ez csupán egy fellángolás volt. Egy Marvel hős nálam azért picit keményebb határozottabb és élettel teli.

Ez a sorozat nem jó propaganda a mostani fiataloknak hiszen az álmodozásból nem tehet egy tartalmas életet élni. Ez a sorozat szerintem a 10-16 éves korosztálynak szól inkább ahol kiélhetik alkotó fantáziájukat és igen közben lassan elérhetik a felnőtté válás újabb lépcsőfokát. Visszatérve ehhez a részhez ismét nem tudott megfogni semmi a zenén kívül így nem tudom csak átlagosra értékelni ezt a produkciót. A rendezésben láttam némi javulást és a főhős Kamala szereplése biztatóan fejlődött egyes szituációkban. Bár meg kel jegyezzem amikor a szuperhős jelmezben van akkor olyan esetlennek tűnik szóval megnézem még ezt a négy részt, de sokat nem várok a folytatástól. talán ez a karperec és titokzatos látomások tovább tudják emelni még a gyermeki színvonalat vagy átlépnek egy határt és adnak valami értemet is az egésznek majd. Üdv Yosi

1