Közösség

Vélemény:

50 A Kárhozott Vidék

(2025)

Ne nézz egy nő szemébe

Zoltán384279   2025.06.05 17:30
0

A trailer alapján azt kaptam, amit vártam. Nem ismerem az alapsztorit, de nem is bánom. És amikor láttam, hogy mennyire lehúzták a filmet, tudtam, hogy nekem nagyon fog tetszeni. Szerintem semmi gond nincs vele. Először furcsa volt a látvány, de (bármilyen meglepő) léteznek olyan tévék, ahol lehet a képminőséget változtatni. Kb. fél percbe telt, és tökéletes lett. Szóval a látvány bizony nagyon is jól sikerült. Igen, a vonat miatt kicsit Mad Max feelingje van. És akkor? Mila Jovovich és a sztori pedig zseniális. Már az első perctől megadja a hangulatot, amikor a főszereplő egy kötél végén lóg. És bizony nem lehet felakasztani. De főleg a vége tetszett, miután kiderült, hogy Alice az első perctől kezdve mindenre felkészült, és tényleg nem mindegy, ki mit kíván. Kicsit rövid film lett, viszont nincs benne üresjárat. Tetszett az inkvizíció, a nagyravágyó királyné, és hogy a végén mekkorát koppan mindenki. Lehet, kellett volna belerakni pár perc (mondjuk fél óra) szexet, és akkor sokkal jobb értékelése lenne. Fontos dolgokat tanít meg a film. Például, hogy nem szabad 200-zal kihajtani egy sötét alagútból, és hogy soha, de soha nem szabad egy nő szemébe nézni.