2025.05.20 04:06 White Raven Creepy Woods Olvasottság: <100x
4

A pokol bosszút kovácsol

Meglehetősen explicit és brutális "rape and revenge" film. Szerintem mindegyik színész hiteles, és nagyon jól megragadta karakterét. A film elején megismerjük Jennifer Hillst (Sarah Butler), a fiatal és vonzó írónőt, aki egy elszigetelt tóparti házba érkezik, hogy nyugodt körülmények között tudjon dolgozni az új könyvén. Ezt a részt a csend és a természet szépsége jellemzi, ami éles kontrasztot képez a későbbiekkel.

A békés idillt váratlanul megtöri a helyi férfiak érkezése: Johnny (Jeff Branson), a benzinkutas és három barátja, Andy (Daniel Franzese), Stanley (Rodney Eastman) és a szellemileg visszamaradott Matthew (Chad Lindberg). Először zaklatják Jennifert. Főképpen Johnny gyötri lelkileg erőteljesen. Megalázó helyzetekbe kényszeríti a nőt. Jennifer félelme és rettegése ellenére bátran viselkedik, de hiába..

A pokol bosszút kovácsol

A helyzet eldurvul. A jelenetet részletesen és hosszasan mutatja be a film, engem eléggé megviselt. Jennifer Hills erőteljes lelki és fizikai bántalmazásokat szenved el, és többszörösen szexuális erőszak áldozatává válik. Azon célt a film, hogy a néző átérezze a nő szenvedését és megaláztatását, itt már bőven elérte. Ahogy hagyják, hogy feltápászkodjon és botorkálni kezdjen, a jelenet full hasonló Az utolsó ház balra című filmhez, csak ez a film sokkal durvább annál.

Jennifer egy intelligens, pszichopata sorozatgyilkos lett, aki sajátos módszerességgel gyilkol, csak ő leáll, miután mindegyik támadójával végzett. Igaz, írónőként már adott volt, hogy különösen intelligens és fantáziadús nő, mindkettő szépen megalapozza és kiegészíti későbbi pszichopata jellemét. Brutális tudnék lenni, de ennyire szadista már nem. Ezt hiszem egyelőre, s közben tudom, hogy bármit hozhat az élet.

horror | thriller

Jennifer könyvet ír, és az efféle alkotómunkához nem a legjobb környezet egy nyüzsgő nagyváros, így egy időre egy nyugodt erdei kis házba költözik. A helybélieknek rögtön... több»

4