2024.01.14 18:12 Tonyka Olvasottság: 200x
0

Nem is rossz

Nem annyira vagyok oda a videójáték feldolgozásokért. Rendszerint buknak is a nagyvásznon. Az okát nem tudom, túl komplexek egy kétórás játékidőhöz képest, és nem jönnek át, vagy nem tudom, mi a sikertelenség oka. Talán a közönség, ameddig a játék jellemzően fiatalabb generációkat szólít, addig a moziban más a célközönség.

Persze ezek csak felvetések, a lényeg, hogy kevés olyan cím van, ami sikereket könyvelhet el. Jelen sorozatot talán a közvetlen előtte megtekintett rémesen rossz Rebel Moon emelte fel számomra. Hirtelen az jutott az eszembe, te jó ég, ha Zack Snyder filmjének ez lenne a története, semmi gond sem lenne. Ez a sorozat pont az, aminek a nagy hájppal bezengett Rebel Moonnak kellett volna lennie.

Nem is rossz

Meg kell valljam, a történetben nem igazán találtam kivetnivalót. Korrekt az elénk tárt univerzum felépítése, szabályai. Többféle érdekes karakterrel van dolgunk, az ellenségnek dolgozó Charlie Murphy által megformált Makee a legértékelhetőbb színészi oldalról. A többiek a közepes és a gyenge közepes közt mozognak. Ez az egyik gyengeség, a másik a látvány. Utóbbi meglehetősen hullámzó minőségben van jelen. Van, amikor perfekt, amit látunk, aztán hasonlóan sokszor gagyi a CGI. Mégsem tudtam igazán haragudni a nagy egészre, mert biztos vagyok, hogy nem készült egetverő költségvetésből. Szóval, amit lehet, kihoztak belőle. Meglátjuk a második évadot februárban, bízok benne, hogy ha már megszavazták a folytatást, akkor azt a sikerei miatt tették. Talán egy picit többet szántak rá, amiből mi is profitálhatunk. Érdeklődve várom, merre megyünk tovább.

60 Halo  (2022)

akció | háborús | kaland | sci-fi | thriller

SkyShowtime (2023.02.14.)

Idegenek fenyegetik az emberiséget a huszonhatodik században, és a túlélés a tét. A sorozat alapját a Halo-videójátékok szolgáltatták. több»

0