![]()
Ha Pixar, akkor nekem teljesen mindegy, mi jelenik meg, mert nagy rajongója vagyok. Most dobnék ide jó pár szívecske emojit, de sajna nem tudok ezekből a krikszkrakszokból csinálni, így csak egy satnya mosolygós sikeredett. :)))))
Hirdetés
Az Agymanók alapból egy csupa szív, cukorborsó kis történet, ahol Riley születésétől beindul az érzelmi löket, amolyan hullámvasút minden megélt pillanatáról, megéléséről, minden érzelem kiváltásáról. Ezeket szép kis emlékgömbökben tárolják el a kis melósok, az Agymanók, akik külön-külön minden érzelem megtestesítői, és igyekeznek a legjobbat kihozni magukból.
![]()
Derű (Joy) mindent megtesz, hogy boldogságosság érzet legyen mindig, hogy minél csodásabb legyen a megélt, eltárolt gyermekkori emlék. Mégis hiába a nagy erőfeszítése, az érzelmek, kis testi receptorok másra is fel vannak készítve, programozva, nem mindig fenékig tejfel az emberi agyi aktivitás.
Aztán a 2. résznél... Hajaj, megjelenik az a bizonyos serdülő/tinikor, és hirtelen felborulnak a kis megszokott csapat rutin napjai, hiszen új agymanócskák csatlakoznak, új ingerek, érzések cselekvésként, és teljes felfordulásba megy át a nyugalmas kis alapcsapat élete.
Ez a rész már kicsit komolyabb bajuszkákat húzogat, és remélem, ezután lesz még 3,4 és még jó pár rész is egészen Riley nyugdíjas kis életéig, miként változik a kor előrehaladtával. Várjuk az újabbnál újabb Agymanókat az elkövetkezőkben, akik majd tovább csalnak mosolyt az arcunkra, és szegeznek minket, Pixar fanokat a képernyők elé.
Utóbb megjegyezvén: nekem Bánat a kedvenc karakterem (nem azért, mert én bánatos vagyok :[] , hanem mert akkora forma, hogy imádom, ahogy előadja magát. Jókat kacagok rajta :[] :[] :[].)
85 Agymanók 2 (2024)
A Pete Docter és Ronnie Del Carmen rendezésében készült 2015-ös Agymanók hatalmas sikert aratott a közönség és a kritikusok körében egyaránt, hiszen az animációs film az... több»