Ha Pixar, akkor nekem teljesen mindegy, mi jelenik meg, mert nagy rajongója vagyok. Most dobnék ide jó pár szívecske emojit, de sajna nem tudok ezekből a krikszkrakszokból csinálni, így csak egy satnya mosolygós sikeredett. :)))))
Az Agymanók alapból egy csupa szív, cukorborsó kis történet, ahol Riley születésétől beindul az érzelmi löket, amolyan hullámvasút minden megélt pillanatáról, megéléséről, minden érzelem kiváltásáról. Ezeket szép kis emlékgömbökben tárolják el a kis melósok, az Agymanók, akik külön-külön minden érzelem megtestesítői, és igyekeznek a legjobbat kihozni magukból.
Derű (Joy) mindent megtesz, hogy boldogságosság érzet legyen mindig, hogy minél csodásabb legyen a megélt, eltárolt gyermekkori emlék. Mégis hiába a nagy erőfeszítése, az érzelmek, kis testi receptorok másra is fel vannak készítve, programozva, nem mindig fenékig tejfel az emberi agyi aktivitás.
Aztán a 2. résznél... Hajaj, megjelenik az a bizonyos serdülő/tinikor, és hirtelen felborulnak a kis megszokott csapat rutin napjai, hiszen új agymanócskák csatlakoznak, új ingerek, érzések cselekvésként, és teljes felfordulásba megy át a nyugalmas kis alapcsapat élete.
Ez a rész már kicsit komolyabb bajuszkákat húzogat, és remélem, ezután lesz még 3,4 és még jó pár rész is egészen Riley nyugdíjas kis életéig, miként változik a kor előrehaladtával. Várjuk az újabbnál újabb Agymanókat az elkövetkezőkben, akik majd tovább csalnak mosolyt az arcunkra, és szegeznek minket, Pixar fanokat a képernyők elé.
Utóbb megjegyezvén: nekem Bánat a kedvenc karakterem (nem azért, mert én bánatos vagyok :[] , hanem mert akkora forma, hogy imádom, ahogy előadja magát. Jókat kacagok rajta :[] :[] :[].)

85 Agymanók 2 (2024)
A Pete Docter és Ronnie Del Carmen rendezésében készült 2015-ös Agymanók hatalmas sikert aratott a közönség és a kritikusok körében egyaránt, hiszen az animációs film az... több»