2026.01.06 00:14 Nottingham Forest Olvasottság: <100x
1

Ez megint nem jött össze

Csak, és kizárólag Mads Mikkelsen játéka miatt adtam rá kettő kőkemény pontot, és nem másért! Nekem már maguk a berendezett helyszínek iszonyatosan színesnek, giccsesnek és sziruposnak tűnnek... Értem én, hogy Bryan Fuller mindent jól akart csinálni, de szerintem nagyon túlvállalta magát. Egy olyan vizuális orgia, amiben szó szerint fuldoklunk, és a narratíva sem érti "saját koncepcióját".Teljesen kidolgozatlan karakterek, ez alól sajnos tényleg senki sem kivétel, és Aurora (Sophie Sloan) kissé ripacskodó játéka nekem inkább fárasztó, mint aranyos. A filmbéli poénok laposak és klisések, nem tudnak rám hatni, hiszen már rengeteg környezetben, és rengeteg (jobb és hitelesebb) színésztől hallottam már.

A film rettenetesen lassan bontakozik ki, és a végső konklúziója sem lett valami nagy durranás. Sajnos az, hogy nagy nevek tobzódnak a filmben, mint Mads Mikkelsen, Sigourney Weaver vagy éppen Trokán Nóra, attól még nem lesz valami élvezetesebb vagy nézhetőbb... Sajnos én magam arra sem jöttem rá, melyik korcsoportot szólítja meg a film, ez számomra nem derül ki. Mads Mikkelsen-rajongóknak kötelező, az tuti.

Ez megint nem jött össze

Egy identitását vesztett "black comedy", ami nem annyira humoros... Nem sci-fi és nem is horror! Unalmas és érthetetlen film, szép képi világgal, de csak ez az összes pozitívum, amit tudok róla, nagy nehezen mondani. Annyit megállapíthatok viszont, hogy Sigourney Weaver még mindig nagyon jól tartja magát... De ez az a film, amit minél hamarabb el kell felejteni! #premiervadasz

akció | dráma | horror | thriller

A tízéves Aurora mellett egy titokzatos férfi él, aki valódi szörnyekre vadászik – hivatásos gyilkos. Amikor a kislánynak szüksége lesz... több»

1