2023.03.12 16:10 Tonyka Olvasottság: 292x
2

Menthetetlenül B kategória, sokkal többre hivatott főszereplőkkel

Nem láttam a sorozatot, de nem hinném, hogy ez rontja az értékelésemet. Önálló történet, előzmények ismerete nélkül is tökéletesen nézhető és érthető. A bemutató bevitt az erdőbe, szépen összekapkodták a jeleneteket, és hát Idris Elba neve is bizalmat ébresztett. Valószínűleg nem fogja büszkén kihúzni magát ennél a címnél, ha megemlítik neki évek múlva.

A legröhejesebb az egészben, hogy nem a történet a leggyengébb láncszem. Oké, láttunk már hasonlót, hentelés online közvetítése pénzért. Ettől függetlenül egész erősen indítanak. Pár perc alatt felkeltik az érdeklődésünket.

Menthetetlenül B kategória, sokkal többre hivatott főszereplőkkel

Ritka kegyetlen módon láthatják szülők, hozzátartozók elégni szeretteiket. Na, itt még azt hittem, hogy izgalmas, sejtelmes és titokzatos továbbiaknak leszek részese. Lettem is, meg nem is, Andy Serkis karaktere szépen visz be minket a homályzónába. Elég titokzatos és kegyetlen ahogy itt-ott felbukkan. Rajta kívül nem igazán tudja senki, hogy mire is megy ki a játék. Visszaolvasva, meg is kérdem magamtól, akkor hol itt a gond? Hát nem a történet gerincével, hanem minden mással. A megvalósítás színtiszta B filmeket idéz. Nevetséges akciójelenetek. A börtönből szökésnél még csak enyhén éreztem, hogy valami nem kerek. Aztán a további szürreális cselekedetek, logikátlan hülyeségek tönkre tesznek mindent. A gyilkos rendre meglép, többször a rendőrség segítségével. WTF?? Félóra alatt érnek a megfigyelt személyhez az utca túloldaláról. Ilyen és hasonló közröhejes jelenetek követik egymást. Annyira mesterkéltek a verekedések és azok a filmkockák, amik az izgalomért lennének felelősek, hogy legszívesebben sírtam volna. Régen láttam már hasonlóan rosszul elkészített akciójeleneteket. Talán azért, mert kerülöm az IMDb-n 5 pont alatti filmeket, így nincs sok dolgom hasonlóan gyenge alkotásokkal. A végén már annyira kínos volt az egész, persze közben elvesztettem az érdeklődésem. Hiába, ha kizökkentik az embert, onnan már ritkán van visszaút. Nem is volt, többször a telefonomhoz nyúltam, ami már a vég. A jó öreg Netflix-érzés következett, itt van két jó színész, itt egy tűrhető történet, és a megvalósítás katasztrofális. Nincs lelke ezeknek a daraboknak, úgynevezett futószalagon gyártott tartalmak. Aminek egyetlen funkciója, hogy javítsa a darabszám statisztikát. Kár érte.

dráma | krimi | misztikus

John Luther ez alkalommal egy filmben tér vissza nyomozói munkájához, viszont egyelőre börtönben ül, miközben Londont egy sorozatgyilkos tartja rettegésben. A gyilkos már egyszer... több»

2