Közösség

Vélemény:

66 Ártatlanságra ítélve

(2024)

Ártatlanságra ítélve

Br623   2024.08.06 14:54
0

Ártatlanságra ítélve. Elgondolkodtató a cím. Vajon előrevetíti az ügy kimenetelét? De miért ítélve? Hiszen az egy büntetést sugall. A cím szerintem nagyon találó ennél a történetnél. Vajon a főszereplő tényleg elkövette azt, amivel vádolják? Vagy valaki más volt a tettes? Bűnös a megcsalásban, de képes volt embert ölni? A tárgyalást követhetjük végig, aki szereti az ilyen típusú sorozatokat, akkor neki ez is tetszeni fog. Eleinte nagyon hiányoltam Jake Gyllenhaal szinkronhangját, annyi pluszt ad a karakterhez. Szerintem előre tudni lehet, hogy maga a tárgyalás kimenetele mi lesz, de még az utolsó résznél is izgultam, hogy lesz valami utalás rá, kiderül-e, hogy ki ölte meg az ügyvédnőt, vagy hoppon maradunk, mint sokszor. Ennek a sorozatnak szerencsére van lezárása. Olyan, mint egy 8 részben kifejtett hosszú film, izgalmas minden rész, nincsenek mellékszálak. Én 2 este alatt végignéztem, mert lekötötte az érdeklődésemet. És a vége olyat tartogat, amire végig nem gondoltam. A főszereplő nagyon jó színész, de sajnos a mellékszereplők valóban átlagosnak mondhatóak, jobb lett volna egy kicsit karakteresebb embereket látni a szerető és a feleség szerepében.