Közösség

Vélemény:

85 Így neveld a sárkányodat

(2025)

Régi Új

Ms. Akárki   2025.06.24 10:40
0

Igazából eléggé féltem megnézni ezt, mert az eredeti mesét és a sorozatot is nagyon-nagyon szerettem és szeretem mind a mai napig, és az ilyen meséből élőszereplős filmek 99%-ban sajnos nem szoktak mostanában jól elsülni, elég csak a Hófehérkére gondolni például... De ez kellemes meglepetés volt szerencsére, és lehet, azért tetszett ennyire, mert szinte képkockáról képkockára ugyanúgy van megcsinálva, mint a mese. Így nem vesztett abból a csodás varázsából. Hála istennek, hogy nem változtatgattak és variáltak bele, mert ez így tökéletes, ahogy van. Fogatlan és Hablaty között a varázs is ugyanúgy létrejött, és szinte tapintható. Hablaty szerepére ez a számomra ismeretlen színész srác telitalálat volt. Látszik, hogy ő is imádja a történetet és a karaktert, és ez jelenetről jelenetre nyilvánvalóbb a nézők számára. A mellékszereplők castingja is telitalálat, főleg Takonypócé :D. Egyedül talán Astrid nem győzött meg teljes mértékben, de még ő is jó, csak nem annyira, mint a többiek. Engem nem zavart, hogy nem szőke stb. De magát a színésznőt lehet, nem választottam volna ettől függetlenül erre a szerepre. Aki szerette a mesét, annak garantálom, hogy ez is tetszeni fog, úgyhogy irány a mozi! :)