Közösség

Vélemény:

69 Mortal Kombat II.

(2026)

Necromanta, halhatatlanságot adó ereklye és véres bunyó

Krisz361   2026.05.28 19:27
0

Ennek a résznek sem a történet az erőssége. (Mondjuk az elsőnek sem az volt...) Tipikus akcióra és a pörgésre építő látványfilm. Hellyel-közzel mindenki visszatér az előző filmből kisebb-nagyobb szerepre. (Aki halott, azt meg a császár necromantája támasztja fel...) Kano mint humorfaktor is jelen van (fordulat, hogy rájön, mégsem buli a külső világ uralma. Így átáll...) meg persze Cage-nek is írtak pár könnyed sort. Hát itt tényleg bunyóról bunyóra ugrunk, alig van némi üresjárat. Folyik a harc, de közben, ugye, a császár megszerez egy ereklyét, amitől sebezhetetlen lesz. Így gyorsan végez is pár jófiúval. (Köztük az előző rész főhősével. Mondjuk az érdekes, hogy a császár többször is küzdhet, míg a földi bajnokok csak egyszer.) A finálé már két szálon fut. Megy a meccs a császárral és a szintén feltámasztott Sub Zeróval, aki az ereklyét őrzi. Végül persze Johnny megsemmisíti. Így Kitana (aki végül megtagadja a külső világot és harcba száll a földért) végezni tud a főgenyával. Ezzel az ő világa felszabadul, a föld meg eleve nem lesz a gonoszé... A zárásban elindulnak, hogy visszahozzák a halott bajnokokat (nyilván a 3. rész története lenne). Én eleve úgy ültem neki, hogy tudtam, mire számíthatok, kisebb elvárásokkal. Ajánlom azoknak, akik szeretik a popcornmozikat, amin nem kell agyalni, csak élvezni a látványt.