Hát mivel az utóbbi időbe több magyar film is kijött, így azokhoz képest ezt a filmet egy közepesre értékelném.
Volt benne érzelmeket kiváltó rész, de a meghatódottságot számomra régi emlékek váltották ki, nem pedig a filmben lévő történés.
Számomra az is feltűnt, és kezdett idegesíteni, hogy ebbe a filmbe a szereplők 80% kék szemű?! A film közepétől ez a kérdés foglalkoztatott, hogy vajon a színészek kiválasztásakor ez mennyire játszott szerepet...??? Lovas Rozi extra keveset szerepelt, azt gondoltam, többet fog játszani benne. Aranyos film, de többet vártam.
Hát mivel az utóbbi időbe több magyar film is kijött, így azokhoz képest ezt a filmet egy közepesre értékelném. Volt benne érzelmeket kiváltó rész, de a meghatódottságot számomra régi emlékek váltották ki, nem pedig a filmben lévő történés. Számomra az is feltűnt, és kezdett idegesíteni, hogy ebbe a filmbe a szereplők 80% kék szemű?! A film közepétől ez a kérdés foglalkoztatott, hogy vajon a színészek kiválasztásakor ez mennyire játszott szerepet...??? Lovas Rozi extra keveset szerepelt, azt gondoltam, többet fog játszani benne. Aranyos film, de többet vártam.