2024.03.10 16:52 kabel Olvasottság: <100x
0

ChatGPT elrabolva

A film majdnem egy az egyben a Taken olcsóbb és gagyibb változata. Érdekel egy olyan revenge film, ahol a jelenetek annyira gyengén vannak kivitelezve, hogy nézni is kényelmetlen, ahogy a színészek vergődnek? ...és egy olyan, ahol a rendőrség valamiért együtt dolgozik egy csávóval, akiről csak annyit tudnak, hogy random embereknek töri el a kezét? ...na de egy olyan film csak érdekel, ahol minden harci jelenetben olyannyira szanaszét rázzák a kamerát, hogy fel sem tűnik, hogy az ütések nagy része közelében sincs az embereknek?

A sztori főszereplője egy birkózásoktató, akit az egyik jelenetben annyira nem érdekli tanítványa, hogy konkrétan azt mondja neki, menjen más sportot csinálni, majd a következőben kimegy a lakására, hogy a csaj mostohaapját szanaszét verje, leginkább a vágóerejével. Nos, ez a csávó megy neki teljesen idióta emberkereskedőknek, akik olyannyira nem értenek a munkájukhoz, hogy a filmnek stock akciózenét kell minden halványan izgalmas jelenetben tennie, hogy legalább minimális izgalmat generáljon.

ChatGPT elrabolva

Megvan a jelenet a Takenben, amikor Liam Neeson karaktere az albán maffiózók között sétálgat, miközben próbálja kideríteni, melyik csávó felelős a lánya elrablásáért, és a pattanásig feszül a szituáció, mielőtt egy szépen koreografált harci jelenetet kapnánk? Na, ilyen jelenetsorokat ez a film egy kicsit sem tudott kivitelezni. A Ruthless olyan gyengén old meg harci jeleneteket, hogy kicsit megsajnáltam a készítőket. Majdnem minden beszélgetésből árad az improvizáció szaga, mintha karakterek a kamera melletti állványról olvasnák soraikat, és egy kicsit sem élnek bele a szerepükbe. Szerintem minden jelenetet egyetlen egyszer vettek fel. Bizonytalan vagyok, hogy főszereplőnk egyáltalán képes az érzelmek megjelenítésére, a film nagy részében kb. csak egy unott-ideges arcot vágott.

Még azt se tudom mondani, hogy izgalmas nézni, ahogy a gonosz fószereket halomra verik, mert nincs egyikben egy leheletnyi karizma sem. A hihetetlen drága és hihetetlen jól jövedelmező emberkereskedelem-bizniszt pár totál idióta viszi el a hátán, akik még karikatúrának is gyengék. A színészi alakítások az Arany Málna díjat súrolják.

NA Ruthless  (2023)

akció | thriller

Harry egy középiskolai birkózóedző, aki épp lánya elvesztése után lábadozik, akit egy brutális támadásban meggyilkoltak. Amikor az egyik diákja kísértetiesen hasonló... több»

0