Közösség

Vélemény:

81 Az olajügynök

(2024)

6 csillag!

SaSa   2026.02.03 22:57
0

Láttam már pár sorozatot. Eddig a Trónok harca volt a no 1. de ez mellé emelkedik (persze nagyon más stílus, de megüti a szintet). Az első évad vége felé járván azt kell mondjam, hogy ez a sorozat eszméletlen jó! Billy Bob Thortont soha nem láttam még olyan szerepben, ahol tetszett volna. Hát ebben a filmben eszméletlen jó. Ez a szerep neki íródott, rá van szabva a karakter. A lányát meg a feleségét alakító két csontos nőci is kiválóan hozza a figurát, igazán idegesítőek, visszataszítóak. Colm Feore és Jon Hamm is nagyon megtalálták a lényeget. Az egész film realisztikus. Nagyon el tudom képzelni, hogy a valóságban nagyjából így mennek a dolgok, még akkor is ha néhol kiszínezik, felfújják, vagy ilyesmi. 8 részen át nem volt egyetlen pillanat sem, ahol ne szegezte volna le a figyelmet. Mindig történik valami. Az egész film hangulata, a dialógusok...minden rendben van, minden kifogástalan. Szerintem. A sorozat inkább dráma. Vannak mosolyt csaló részek....de inkább amolyan fanyar mosolyt csalnak elő... Kevés olyan rész van, amire azt lehetne mondani, hogy vicces. Komoly, életszagú sorozat, mindennapi megpróbáltatásokkal, az élet minden szarságával.... Ezt nagyon tudom ajánlani