2025.09.29 11:39 Piczil Zsolt Olvasottság: <100x
0

Haveeer, az Alkotó után ilyet....

A Zsivány Egyes után azt reméltem, ez a rendező bármit meg tud csinálni. Nos, jól láthatóan nem, gyenge forgatókönyvből még ő sem tud csodát elénk tenni. Viszont ezt a filmet legalább végig tudtam nézni, nem úgy, mint a korábbi Jurassic World-filmeket. Azokkal semmit sem lehet kezdeni, ez meg legalább nagyon szépen leforgatott film, ami lehetett volna akár egy négycsillagos, jó film is.

Na semmi baj, majd én kivágom a gagyi részeket! Modern újságírósan felkonferálom: "Zsolt mit művelt otthonában. Mutatjuk." Repült a kukába: Snickers csokinejlon (nem papír, pupákok), mert egyenesen sértő. A mega muti mogyoró homlokú dög, CSAK ÚGY zárlat miatt szabadul ki és pont. A dínók csak az Egyenlítőhöz közel maradnak életben, ez a lezárt rész duma is törölve lett.

Haveeer, az Alkotó után ilyet....

Így meg van magyarázva, miért ott piknikelnek a nagycsaládos bevándorlók. Egy csomó beszélgetés arról, ki mit veszített el, anyám, gyerekem, nénikém, szomszéd postásom meghalt, mert szar az élet. Nem kell ez a borzasztó sablon, jobb lesz így a film, higgyétek el. A menekülő családban a vagány gyerek plusz a papi lelkizése is ment a kukába, érthető okból, mert így jóval könnyedebb a hangulat. A "kiugrok hugyozni, közben majdnem vacsi leszek"-szekvencia is ment a levesbe, mert a film szerint mi történik eztán? Simán visszamegyünk aludni, nem zavar az minket, hogy kétméteres gyíkok rohangásznak, amik McDonald's étlapot látnak rajtunk villogni "mai menü" felirattal? Röhej! A plüss dinó bébi cukiskodás 90%-ban kuka, mert egyszerűen ez a csokicsomagoló pap... műanyag szintjén lévő marhaság, engem öklendezésre késztetett. A Rexivel való pancsikolástól sajnos nem vagyok hajlandó megszabadulni, mert különben nem marad akció. Antipatikus szereplők képi ideje és halála viszont megvágva, hogy kicsit pörgőbb legyen az akció. Például a végén a csatornában mászkálás meg a Torok Kéményseprője Kapitány menekülése is drasztikusan lerövidítve, mert lerágtam a saját lábaimat. De nem az izgalmak miatt, hanem mert a nyúltagyam sikolyait nem bírtam elviselni, annyira gatyesz jelenetek voltak. Kész a Nagy Mű! Volt egyébként felesége is... Fortissima. Fortissima Fingus... Akarom mondani Meg(adolondongó) 1-2 movies, amit szintén rommá cenzúrázva vagyok csak hajlandó megnézni. Na, azoknál simán jobb volt ez, és még egyszer leírom, az előző Jurassic World-filmek meg menthetetlenül ócskák, úgyhogy megbecsülöm ezt az Újjászületést, vagy legalábbis nem halva született a kis drága.

akció | kaland | sci-fi

A film öt évvel a Jurassic World: Világuralom eseményei után játszódik, amikor a bolygó ökológiája nagyrészt barátságtalannak bizonyult a dinoszauruszok számára. A... több»

0