Ryan Coogler. Annyira nem vágtam hanyatt a filmjeitől magam... Mostani mozija egy "kábszizós" és idióta, rémálomszerű utazás, tele unalmas képsorokkal, blues zenei betétekkel, időutazással, némi ír, éneklős, "táncikálós" vámpírokkal, rasszista feketékkel, balfax Klu-Klux klános fazonokkal, egy, az apja ellen lázadó fiúval és két tolvaj senkivel, akik végigrabolták Chicago bűnbandáit, és hazatértek nyomorúságos kis falujukba.
Filmünk sem nem horror, sem nem thriller, csak egy sz*rul összedobált, "tiktokker" nemzedékek által "belihegett" nulla mozija, ami semmilyen szinten nem tudott film lenni... "Black comedy", ami nem vidám, horror, ami távolról sem az, dráma, ami nem tud az lenni, és akciófilm sem, annak viszont nincs létjogosultsága... Zenés darab? Abba meg kellettek volna szép lábú táncos lányok.
Akkor viszont mi? Egy CGI-vel megtámogatott, "gyapotszedős" mese, ahol (szerencsére) a jelenetek nagy része a rettenetes bevilágítás miatt nem nagyon látszott... Szerintem elfelejtették felkapcsolni a "key light"-okat. Sem a foreground, sem a background...
Ja! Ezért ez annyira nem olyan jó poén! Sebaj, attól én még vidáman ebédeltem közben... Röhejes sztori nagyon rossz kivitelezéssel párosítva. Gengsztereink, mint Michael B. Jordan és Miles Caton – hát inkább hagyjuk! Reklám színészek... Sokszor bedőltem már fekete rasszista rendezők "összekalapált" filmjeinek, hát megint.
Ami viszont pozitívum volt (az egyetlen a filmben), az maga Delroy Lindo és a játéka. Na ő az, aki igazi színész. Persze ez látszott is, szinte felélénkült a "vászon", mikor képernyőn volt... A többiek körülbelül annyira voltak hitelesek, mint a tejesember portékája egy éjszakai bárban. Hagyjuk már a sunyiba ezt a "művészetet"!
Ryan Coogler! A te neved is kihúzom a képzeletbeli "kedvenc rendezőim" listáról. Ryan Coogler! Tolvaj vagy! Elloptál 135 percet az életemből.

37 Bűnösök (2025)
akció | dráma | fantasy | horror | thriller
Az ikertestvérek visszatérnek szülővárosukba, hogy újrakezdjék az életüket. Ott azonban egy gonosz lény várja őket vissza... több»
Szereplők: Hailee Steinfeld, Michael B. Jordan, Jack O'Connell, Delroy Lindo, Li Jun Li