Az elmúlt évek alatt kikristályosodott, hogy a Netflix nem a gondolkodó ember platformja. Valahol mindig irigyeltem azokat, akik egy nehéz nap után képesek az agyukat kikapcsolni, és leülve a képernyő elé hagyják, hogy csak sodorja őket a cselekmény, élvezik a vérontást, az intrikát, azt, hogy egy hatszor ötven perces szériában nincs egy kompetens fehér, hetero férfi sem, vagy épp a melegromantikát. Sajnos én nem ilyen vagyok. Amit látok, azon gondolkodom, és levonok bizonyos következtetéseket. Itt például azt, hogy egy kiváló ötletből összetákoltak egy nagyokat döccenő, sokszor széteső forgatókönyvet, mely még csak alapjaiban sem próbál idomulni a valósághoz. És ha már szóba hoztam – és mert a sorozat is megkerülhetetlenné tette – a Netflixnek mi volt vajon az ideája, mikor a sorozatba csak és kizárólag férfiak pucér hátsóját tette láthatóvá? De legalább a bérgyilkoslányok viccesek voltak. :))
Azt nem fogom leírni, hogy a sorozat nézhetetlen, mert én is végigültem, de ha valakit a kémes-bérgyilkosos téma érdekel, az bőven talál ennél jobb tartalmakat is.
Az elmúlt évek alatt kikristályosodott, hogy a Netflix nem a gondolkodó ember platformja. Valahol mindig irigyeltem azokat, akik egy nehéz nap után képesek az agyukat kikapcsolni, és leülve a képernyő elé hagyják, hogy csak sodorja őket a cselekmény, élvezik a vérontást, az intrikát, azt, hogy egy hatszor ötven perces szériában nincs egy kompetens fehér, hetero férfi sem, vagy épp a melegromantikát. Sajnos én nem ilyen vagyok. Amit látok, azon gondolkodom, és levonok bizonyos következtetéseket. Itt például azt, hogy egy kiváló ötletből összetákoltak egy nagyokat döccenő, sokszor széteső forgatókönyvet, mely még csak alapjaiban sem próbál idomulni a valósághoz. És ha már szóba hoztam – és mert a sorozat is megkerülhetetlenné tette – a Netflixnek mi volt vajon az ideája, mikor a sorozatba csak és kizárólag férfiak pucér hátsóját tette láthatóvá? De legalább a bérgyilkoslányok viccesek voltak. :)) Azt nem fogom leírni, hogy a sorozat nézhetetlen, mert én is végigültem, de ha valakit a kémes-bérgyilkosos téma érdekel, az bőven talál ennél jobb tartalmakat is.