Közösség

Vélemény:

64 Az ördög Pradát visel 2.

(2026)

Uncsika Prada 2 film

Dorkateo   2026.05.31 09:59
0

Nagy kedvencem volt az Ördög Pradát visel első része. Többször is láttam, egy igazi csajos, divatos, szórakoztató filmnek tartom. Kiváló a szereplőgárda, senkit nem érhet szó, nagyszerűen játszották a szerepüket. A történet nyilván nem egy nagy sztori, de szerintem ezt senki nem is várta el. Kíváncsian ültem be a folytatásra, de nem lettem túlságosan feldobva tőle. Olyan, mint a Star Wars új részei: megismétli a régi történetet, csak egy kicsit csavar rajta. Na, nem túl sokat, hogy gondolkodni azért ne kelljen, elegendő csak a fejünket csóválni: nahát, hogy mik vannak. Ha semmitmondónak tűnik, amit írok, akkor jól csináltam, mert pont ilyen a film is. Klassz szereplők semmitmondó szövegekkel, langyos sztoriban mozognak ide-oda. Félreértés ne essék, a film egyáltalán nem rossz. Csak sajnos nem is jó. Legalábbis az a feeling, ami az első részt áthatja, nekem hiányzott belőle, így csak egy átlagos vígjátékot kapunk, ami sokat épít arra, hogy visszautalgat az előzményre. Azt azért szögezzük le, hogy nem sok férfi ült a nézőtéren, nyilvánvalóan megint nőknek szólt a film, amit az is megerősít, hogy a net tele van a filmben felbukkant ruhák, táskák és cipők lelőhelyével, vagy legalábbis a hasonló darabokkal. A film végén felbukkant Valentino Fringe táska az én szívemet is megdobogtatta.