A karácsonyi filmek többsége ugyebár mágnesként vonzza a kis lelkét az embereknek, és tapasztja a képernyőhöz a tekinteteket, legyen az vígjáték formájában akár...
És ha ráadásul Melissa McCarthy a főszereplő... Nah, akkor aztán tényleg nagy durranást vár az ember.
Ez most nem így történt ezzel a filmmel...
Ebben kb. 0.1% nevetésre sarkalló poén volt (számomra) a kedvenc komikámtól, az érzelmi rész pedig egy erős nullával volt egyenlő!
A színes bőrű házaspárt alakító színészek úgy viselkedtek... de legfőképp a lányuk, mint akik totál vadidegenek egymásnak, már ami a szerepüket illeti...
Egy szalámis szendvics több érzelmet váltana ki belőlem, mint ennek a családnak a látványa.
Annyira se kapcsolódtak egymáshoz, mint a kenyér a vajhoz.
Nyűglődve néztem végig... de sztem a végét már be is aludhattam... nem emléxem... talán nem is baj.
A karácsonyi filmek többsége ugyebár mágnesként vonzza a kis lelkét az embereknek, és tapasztja a képernyőhöz a tekinteteket, legyen az vígjáték formájában akár... És ha ráadásul Melissa McCarthy a főszereplő... Nah, akkor aztán tényleg nagy durranást vár az ember. Ez most nem így történt ezzel a filmmel... Ebben kb. 0.1% nevetésre sarkalló poén volt (számomra) a kedvenc komikámtól, az érzelmi rész pedig egy erős nullával volt egyenlő! A színes bőrű házaspárt alakító színészek úgy viselkedtek... de legfőképp a lányuk, mint akik totál vadidegenek egymásnak, már ami a szerepüket illeti... Egy szalámis szendvics több érzelmet váltana ki belőlem, mint ennek a családnak a látványa. Annyira se kapcsolódtak egymáshoz, mint a kenyér a vajhoz. Nyűglődve néztem végig... de sztem a végét már be is aludhattam... nem emléxem... talán nem is baj.