2026.07.22 23:44 vijant Olvasottság: <100x
2

Miért?

Megvan a sztori: tízmillió dollár zsákmány, szökési terv, trópusi sziget... eddig oké. De... a férfi főszereplő egyszer csak úgy dönt, hogy meglép a pénzzel az éjszaka közepén, és hátrahagyja a barátnőjét a maffiának. És tudjátok, ki a barátnő? Anya Taylor-Joy. Az univerzum legnagyobb logikai bakija

Gondoljunk már bele egy pillanatra! Anya Taylor-Joy! Ez a nő nem egyszerűen szép, ő egy konkrét földönkívüli jelenség. Egy genetikai lottó ötös. Ha ez a nő beáll a pékségbe egy sajtos kifliért, a pék sírva fakad a gyönyörűségtől, és helyben ráíratja az üzletet.

Miért?

Erre mit csinál a mi nagybetűs hősünk? Zsebre vágja a tízmilliót. Összepakol. Vesz egy jegyet valami trópusi szigetre. És otthagyja ezt a nőt az FBI meg a bérgyilkosok martalékának! Hát milyen ember az ilyen?! Én értem, hogy tízmillió dollár nagyon sok pénz. De ha Anya Taylor-Joy ül a kanapédon, te nem mész sehova! Te ott maradsz, és ha rádkopogtat a maffia, illedelmesen megkérdezed tőlük, hogy kérnek-e kávét, miközben ti mindannyian közösen csodáljátok őt!

Esküszöm, ezek a hollywoodi forgatókönyvírók burokban élnek. Látom magam előtt, ahogy ültek a megbeszélésen, szívják a kokót, és az egyikük benyögte: "Tudjátok, mi lenne a kemény dráma? Ha a csávó csak úgy lelécelne. Aztán a csajnak egyedül kellene túlélnie a felfegyverzett gengszterek között!" Erre a másik író felkiált: "Hú, ez zseniális! És ki játssza a csajt?" "Anya Taylor-Joy!"

És senki, de senki nem állt fel annál az asztalnál, hogy: "Elnézést, uraim, de ha Anya Taylor-Joy-jal vagyok egy szökésben és tízmillió dollárom van, én nem a Bahamákra menekülök egyedül, hanem veszek neki egy gyémántbányát, és megkérdezem, miben segíthetek még!"

A sorozat egyszerűen úgy tesz, mintha a világ legkülönlegesebb arca csak egy lecserélhető szobanövény lenne. A csávó meg ott fekszik a pálmafák alatt a tengerparton... Őszintén? Remélem, hogy a következő epizódban rálép egy tengeri sünre, utána meg megeszi egy cápa. Mert aki ekkora idióta, az nem érdemli meg a tízmilliót, a trópusokat meg pláne nem.

62 Lucky  (2026)

dráma | krimi | thriller

Egy megjavult bűnöző kénytelen szembenézni a múltjával. Eegy utolsó munka erejéig visszatér a tiltott tevékenységekhez, abban a reményben, hogy így biztosíthatja... több»

2