Közösség

Vélemény:

75 Aki bújt 2: Jövök!

(2026)

Korrekt folytatás

petozso   2026.04.07 16:23
0

Az első rész egy igazi gyöngyszem volt egy kreatív alapötlettel, amit azóta többször is láttam, viszont nehezen tudtam elképzelni, hogyan lehet folytatni a sztorit. Végül az íróknak sikerült egy olyan grandiózus (és teljességgel hihetetlen) kerettörténetbe foglalnia a filmet, aminek köszönhetően újra kaptunk egy nagyon vagány és nagyon véres slasher filmet, immár két szőke lánnyal a főszerepben. Az első rész ódon kastélyos helyszíne számomra hangulatosabb volt, mint a folytatás golfpályás-kaszinós díszlete, ellenben a két lány közötti dinamika érdekes új perspektívákat nyitott meg a történet vezetésében. Ami engem zavart, az az, hogy ebben a részben kétség sem férhet hozzá, hogy Samara Weaving karaktere ismét győzedelmeskedni fog, igazi girl boss módjára gázol át a velejéig romlott, dúsgazdag családtagokon. A filmnek van humora, Elijah Wood karaktere mindig feldobja a jeleneteket, a paprika spray-s verekedős jelenet pedig kifejezetten viccesre sikerült. A második rész is látványos, nyers és nagyon pörgős; aki az első részt kedvelte, az szerintem ebben sem fog csalódni!