![]()
A feléig láttam, úgyhogy ha megvan a megfejtés, akkor nyugodtan írjátok meg, de valamit nem értettem odáig, ameddig láttam (a feléig). Van egy csaj, aki börtönből szabadult, van neki egy volt barátja, aki meghalt valami közúti balesetben, meg van egy immár ötéves lánya, akit más nevel. Na, most ez a szabadult anya szeretné látni a lányát, de ebben egy jóképű régi közös ismerős állandóan megakadályozza. Őszintén szólva elszalasztottam azt a pillanatot, hogy mikor bocsátotta meg ezt a lány neki, és mikor kezdtek egymással flörtölni, mint a gép, de ebben semmi logika nincsen. Vagy valami nagyon elkerülte a figyelmemet.
Gondolom, a könyv, amiből a film készült, jobb lehetett. Ez egy fura Hallmark-kategóriás film, amiben szép emberek szerelmesednek össze, csak nem karácsony vagy hálaadás idején, és foglalkozásukat illetően nem egy apró ország hercegei vagy izmos favágók, romantikus borászok meg vállalkozást indító cuki lányok a főszereplők, hanem egy priuszos csaj meg a néhai megboldogult ex szembeszomszéd haverja. A keretet a szokásos romizáshoz ezúttal nem a karácsonyi vásár vagy egy gyönyörűen épülő virágbolt adja, hanem a lány küzdelme az újrakezdésért és a tipródása, hogy nem láthatja a saját gyerekét. Ami persze iszonyú paraszt dolog, hogy Amerikában ez így megy, ezt sajnos ismerjük más történetekből.
![]()
Na, mindegy, nekem nem állt össze, hogy a csaj azzal a sráccal kerül össze, aki rendőrt akart rá hívni és konkrétan az anyai ösztöneit ellen cselekedett, szerintem egészséges pszichéjű ember így nem viselkedik, márpedig itt a főszereplő a rendező beállítása szerint normális lenne elvileg. Úgyhogy könnyű szívvel engedtem el a felénél, addigra nagyrészt már látszott, hogy tényleg egy átalakított hallmarkos, republikánus vígjátékhoz volt szerencsém.
Kenna Rowan egy tragikus hiba miatt évekre börtönbe kerül, majd a szabadulása után visszatér a szülővárosába. Abban reménykedik, hogy újra kapcsolatba kerülhet kislányával,... több»
Szereplők: Lauren Graham, Bradley Whitford, Maika Monroe, Rudy Pankow, Tyriq Withers